Optik Sektörü İzmir'de Buluştu!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İzmir bölge sektör buluşması çalıştay toplantısı yapıldı. Toplantı ile ilgili EGOD Federasyonu Eğitim Komisyonu Başkanı Taylan KÜÇÜKER'in açıklamasını siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz.

Optik Sektörü İzmir'de Buluştu!
23 Ocak 2017 Pazartesi 08:39

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu ile Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından optisyenlik müesseseleri için 20 Ocak 17 Cuma günü saat 10.00 da SGK İzmir İl Müdürlüğü Buca Yerleşkesinde, İzmir Bölge sektör buluşmaları çalıştay toplantısı yapıldı. SGK Genel Sağlık Sigortası Tıbbi Malzeme Daire Başkanlığı Optik Şube Müdürü Sayın Dr. Murat AKIN ve GSS Sözleşme Uygulama Daire Bşk. Sayın Ecz. Nesrin YILMAZ AKIN, Tıbbi Cihaz Kurumu Şube Müdürü İsmail BAŞYAYLA konuşmacı olarak katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İzmir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü A.S.S.G.M. Müdürü Sayın Dr. Hüseyin KORKUSUZ, sözleşme denetim servis sorumlusu Sayın Dr. Münir PAYLI, Optik reçete kontrol ve ödeme servisi sorumlusu Sayın Ecz. Güler AYBEY ve Manisa SGK dan bürokratlarımız toplantıya katıldılar.
  
Ege Gözlükçüler ve Optisyenler dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri GİZER, yetkili kurullarında görev yapan meslektaşlarımızla birlikte, optik medula provizyon sisteminde yaşadığımız problemler, optik sağlık hizmet sunumunda yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini interaktif olarak tartıştık. Talep ve çözüm önerilerimizi SGK ve TİTCK bürokratlarımıza ilettik.

Toplantıya katılan bürokratlarımıza ve meslektaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Taylan KÜÇÜKER
Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu
Eğitim Komisyonu Başkanı 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.