Optik Gazete Olarak Bu yılda Silmo İstanbul Fuarındayız!

Optik Gazete olarak 8-11 Aralık 2016 Silmoİstanbul Fuarında biz de yerimizi alıyoruz.

Optik Gazete Olarak Bu yılda Silmo İstanbul Fuarındayız!
07 Aralık 2016 Çarşamba 15:09

Türkiye'nin optik alanında en çok okunan internet haber portalı Optik Gazete olarak, 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Yeşilköy’de bulunan, İstanbul Fuar Merkezinde 9 ve 10. salonlarda gerçekleşecek olan Silmoİstanbul Fuarında optik sektörü ile bir araya geleceğiz.

Optik sektörü ile ilgili gelişmelere dair bilgi paylaşımlarının yapılacağı, birçok farklı şehirden bir araya gelen firmaların ürünlerini tanıtma fırsatı bulacağı fuar, mevcut ilişkilerin geliştirilmesinin yanı sıra yeni bağlantılar kurmak adına büyük önem taşıyor.

Optik firmalarının kendi aralarında temas kurduğu bu fuarda, sektörle iş yapan ya da yapmak isteyen profesyonel ziyaretçiler sayesinde, katılımcı firmalar ürün ve hizmetlerinin doğrudan tanıtımını yapma imkanına da sahip oluyor.

Biz de Optik Gazete olarak fuarda yerimizi alacağız ve sektördeki yenilikler ile gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Bu seneki yarışmamız "Gözde hatıralar"ın tanıtımını da yapacağımız Silmo İstanbul fuarında okurlarımızla buluşarak keyifli sohbetler ve röportajlar yapacağız, sizlerinde sektöre ait söylemek ve duyurmak istediğiniz bir şeyler varsa mutlaka fuar boyunca 9. Salon B1/B2 numaralı standımıza bekliyoruz.

Silmo İstanbul Optik Fuarı’nda buluşmak dileğiyle…


 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.