Opakay Genel Müdürü Sayın Serdar Sevinç'ten Açıklama

Opak Lens ve Akay Optik olarak depremin yaşandığı ve yıkımların olduğu merkezin tam ortasındayız.

Opakay Genel Müdürü Sayın Serdar Sevinç'ten Açıklama
12 Kasım 2020 Perşembe 15:46

Akay Optik Genel Müdürü
Sayın Serdar Sevinç’ten Açıklama

Değerli Optik Sektörü Mensupları,

Opak Lens ve Akay Optik olarak depremin yaşandığı ve yıkımların olduğu merkezin tam ortasındayız.

Sağlık sektöründe hizmet veren bir firma olmanın sorumluluğu ile, ilk gün yaşanan şokun ardından tüm riskleri göze alarak faaliyetlerimize devam ettik.

Bu arada personelimizin de can güvenliğini göz ardı etmeden, binamızda risk barındıran unsurlar ileri bir önlem almayı gerektirmeyecek kadar az olmasına rağmen, taşınma üzerine araştırmalarımıza başladık.

Takdir edersiniz ki, tonlarca ağırlıktaki makinelere uygun bir yer bulmak kolay olmuyor.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen işimizi aksatmadan çalışmaya gayret gösterirken, Opakay Özel Üretim Cam Tesisimize 20 metre mesafede bulunan binaların yıkılmaya başlaması ile yaşanan sarsıntılar işimizi yapmayı iyice zorlaştırdı.

Buna rağmen düne kadar tüm risklere rağmen devam ediyorduk. Ancak dün, kolluk güçlerinin haklı nedenler ile bulunduğumuz bölgeyi boşaltmaya başlaması ile mecburen üretimi gün içerisinde durdurmak zorunda kaldık. Allah’ın izni ile bize güvenen ve bizimle çalışan kimseyi mağdur etmedik ve etmeyeceğiz.

Çok kısa bir sürede tüm şartları zorlayarak, yeni yerimize geçmeye ve üretime başlamaya çalışıyoruz. 

Bu süreçte ve devamında bize destek veren ve her fırsatta yardıma hazır olduğunu söyleyen sevgili meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Her şeye rağmen çalışmaya devam eden profesyonel ekibimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kimse merak etmesin bu badireden sizlerden aldığımız güç ile Opak Lens ve Akay Optik olarak Allah'ın izni ile daha güçlü bir şekilde çıkacağız

Serdar Sevinç

Genel Müdür

Akay Optik A.Ş. (Opakay)


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.