Opak Lens’ten Optik Mağazalara Bir Fark Yaratma Fırsatı Daha!

Maske Takan Gözlük Kullanıcılarının Derdini En İyi Gözlükçüler/Optisyenler Anlar…

Opak Lens’ten Optik Mağazalara  Bir Fark Yaratma Fırsatı Daha!
10 Nisan 2020 Cuma 14:49

Opak Lens’ten Optik Mağazalara
Bir Fark Yaratma Fırsatı Daha!

COVID-19 Mücadelesinde
Maske Takan Gözlük Kullanıcılarının Derdini
En İyi Gözlükçüler/Optisyenler Anlar…

Covid-19 virus salgınından korunmak amacıyla maske takan gözlük kullanıcılarının buğulanma nedeniyle yaşadıkları zorluğun aslında bir çözümü var.

Detaylı bilgi için http://biomedics.com.tr/

Tüm gözlük kullanıcıları özellikle yağmurlu ve soğuk havalarda gözlük camlarının buğulanmasıyla ilgili ciddi problemler yaşarlar. Zaman içinde “buğu tutmayan” gözlük camı olarak tanıtılan camlar piyasaya sunulmuş olsa da, tüm gözlükçü ve optisyenler bunun uzun süreli geçerli bir özellik olmadığını ve bugünkü teknolojiler kapsamında buğulanmanın tümüyle önlendiği bir cam üretiminin henüz söz konusu olmadığını iyi bilirler.

Opak Lens yaptığı araştırmalar sonucunda bu probleme en iyi çözümün buğulanma önleyici kuru bez kullanmak olduğunu görerek, Biomedics Buğulanma Önleyici Kuru Bezi ürettirmiş ve geçtiğimiz yıllarda Türkiye optik sektörüne sunmuştu.

Yalnızca optik mağazalar tarafından gözlük kullanıcılarına satışı yapılan Biomedics Buğulanma Önleyici Kuru Bez ile bir kez silinen camlar, yaklaşık 24 saat buğulanmadan kullanılabilmektedir. Kilitli naylon paketinde saklanması koşulu ile Biomedics Buğulanma Önleyici Kuru Bez yaklaşık 450 kez buğudan koruyucu silme kapasitesine sahiptir.

Covid-19 mücadelesinde maske takmak zorunludur. Ancak gözlük kullanıcılarının her türlü hava koşulunda maskenin altından yoğun bir şekilde yukarı yükselen nefes nedeniyle sürekli buğulanmadan muzdarip oldukları görülmektedir.

Opak Lens bu konuda çözüm arayan gözlük kullanıcılarına sosyal medyada Biomedics Buğulanma Önleyici Kuru Bez’in tanıtımını yaparak, en yakın optik mağazadan destek alabileceklerini duyurmakta ve bu yolla potansiyel müşterilerin optik mağazalara girişini arttırmaya çalışmaktadır.

Opak Lens kurulduğu günden bu yana sergilediği tavır ve Covid-19 salgını boyunca ortaya koyduğu tutumdan da görüleceği gibi; her zaman ve daima, tüm ürünleri ve çözümleriyle yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin yanında ve yakınındadır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.