Opak Lens'ten Normalleşme Dönemine Hazırlık

1-15 Mart 2021 tarihleride sipariş verilen her bir çift cam ile maske gönderilecek

Opak Lens'ten Normalleşme Dönemine Hazırlık
25 Şubat 2021 Perşembe 15:36

Opak Lens’ten normalleşme dönemine girişte Optisyenlik Müesseselerine bir destek daha.

Korona virüs salgını yaşadığımız bu dönemin en önemli kurallarından maske konusunda önemli bir adım daha atan Opak Lens, kendi üretim tesislerinde tamamen ultrasonik ve el değmeden üretilen BIOMEDIX 3 katlı cerrahi maskeleri, 1 Mart 2021 tarihinden itibaren stok ve özel üretim optik cam siparişlerinin yanında ücretsiz olarak müşterilerine gönderim yapacak.

1 Mart 2021 tarihinden itibaren 15 Mart 2021 tarihine kadar sipariş verilen her bir çift stok cam yanında 5’li ambalajlı BIOMEDIX maske, sipariş verilen her özel üretim 1 çift cam yanında 10’lu ambalajlı BIOMEDIX maske gönderimi yapılacak.

BIOMEDIX cerrahi maskeler sponbund kumaştan el değmeden ultrasonic teknolojisi ile üretiliyor ve korona virüse karşı 3 katlı koruma sağlıyor.

Detaylı bilgi için müşteri temsilcilerimiz ve şubelerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz

BIOMEDIX MASKE SERTİFİKALARI


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.