Opak Lens’in %80 Alkol Oranlı Lionel Dezenfektan Satışı Başladı!

Aren Kozmetik’in Lionel El ve Cilt Dezenfektanı %80 alkol oranına sahip olduğu için virus yayılımına karşı yüksek koruyuculuk içeriyor.

Opak Lens’in %80 Alkol Oranlı Lionel Dezenfektan Satışı Başladı!
23 Haziran 2020 Salı 11:56

OPAK LENS’İN
%80 ALKOL ORANLI
DEZENFEKTAN SATIŞI BAŞLADI!

Opak Lens, 23 Haziran 2020 tarihinde Optik Gazete’ye ilettiği bülteninde Aren Kozmetik tarafından üretilen Lionel El ve Cilt Dezenfektanı adı altında piyasaya sunulan ürünün depolarına geldiğini ve 1 Litrelik ambalajda 35 TL + KDV fiyatla optisyenlik müesseselerine satışının başladığını duyuruyor.

13 Haziran 2020 tarihinde Optik Gazete’de yayınladığımız “Meslektaşlar Arası Güç Birliği” başlıklı yazımızda, Optisyen İlgen Coşkun’un aile şirketi olan Aren Kozmetik’in ürettiği dezenfektanların yapılan bir işbirliği kapsamında Opak Lens tarafından optisyenlik müesseselerine dağıtılacağını duyurmuştuk.

Bilindiği gibi Covid-19 karantinasının ardından yaşanan normalleşme sürecinde Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı “optisyenlik müesseseleri için kontrollü sosyal hayat çalışma rehberi” kapsamında optik mağazalarda dezenfektan ve maske kullanımı zorunlu hale getirilmiştir.

Opak Lens’in daha önce gözlük camı temizleme solüsyonu üretimini yapan ve Covid-19 salgını sırasında tüm ofis ve depolarında dezenfektanlarını kullandığı Aren Kozmetik’in Lionel El ve Cilt Dezenfektanı  %80 alkol oranına sahip olduğu için virus yayılımına karşı yüksek koruyuculuk içeriyor. Bir sağlık sektörü mensubu olarak optisyen ve gözlükçülerin özellikle yüksek alkol oranlı dezenfektanları tercih etmesi ve bunun önemini mağazalarına giren kişilere de aktarması Covid-19 yayılımının önlenmesinde önemli bir katkı sağlayacaktır.

Opak Lens, Lionel El ve Cilt Dezenfektanını 1 Litrelik ambalajda 35 TL+KDV satış fiyatıyla optisyenlik müesseselerine temin ederek aşağıdaki üç temel konuda sosyal sorumluluk üstleniyor.

  • Virus yayılımının azalmasına katkı :
    Piyasada 60-70 TL bandında satılan ve alkol oranı %80’in altında bulunan dezenfektanlar yerine, optisyenlik müesseselerine daha uygun fiyatlı ve daha yüksek alkol derecesi olan bir ürünü alabilmelerini sağlayarak, dezenfektanın daha çok kullanılması yoluyla yayılımın azalmasına katkıda bulunuyor.
  • Optisyenlik müesseselerinin masraf giderlerinde indirim :
    Yine bu yolla optisyenlik müesseselerinin Covid-19’un ardından ortaya çıkan yayılımı önlemekle ilgili ürünlerin oluşturduğu masraf kalemlerinin sürekli giderlerinde küçük de olsa bir tasarruf imkanı doğuruyor.
  • Sektörel dayanışma farkındalığı :
    Opak Lens ayrıca bu yolla, Optisyen İlgen Coşkun’un Lionel El ve Cilt Dezenfektanını üreten Aren Kozmetik şirketinin bir ferdi olarak takdir edilecek çalışmalarından kendi hizmet verdiği optik sektörünü de faydalandırmakta aracılık ediyor.

Bu konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiyi almak için 13 Haziran tarihli Optik Gazete yazısını okuyabilirsiniz.

Optik Gazete olarak bu işbirliği için Opak Lens ve Aren Kozmetik’e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.