Opak Lens'ten Optiklere Duyuru!

Zamsız satış duyurumuzun ardından yaşadığımız iki gün zarfında bazı optiklerin kendilerine sağlanan bu olanağı fırsata çevirmeye çalıştıklarını görüyoruz.

Opak Lens'ten Optiklere Duyuru!
24 Kasım 2021 Çarşamba 16:43

Opak Lens’ten Duyuru!

Değerli Meslektaşlarım,

Opak Lens olarak SilmoIstanbul kapsamında 4 günlük hareketli bir fuar programından çıktık. Pandeminin ardından yapılan bu ilk SilmoIstanbul fuarına katılım oranı oldukça yüksekti. Fuara katılarak standımızda bizleri ziyaret eden tüm meslektaşlarımıza bir kez de buradan teşekkür ederim.

Uzun bir süredir tırmanan ve fuar sırasında hızlanan yabancı kurlardaki yüksek artış şu anda da aynı tempoda devam ediyor. Maalesef bugünlerde ülkece ekonomik olarak zor zamanlardan geçiyoruz.

Opak Lens olarak fuarın hemen ertesi günü hızlı döviz kuru artışı konusunda bir çalışma yaptık ve 22 Kasım 2021 Pazartesi akşamı saat 18:00 sıralarında Optik Gazete’den bir duyuru yayınladık.

Bu duyuruda müşterimiz olan bağımsız optiklere Opak Lens olarak yılbaşına kadar zam yapmayacağımızı bildirdik.

Takdir edersiniz ki döviz kurunda bu kadar hızlı yükselişin yaşandığı bir ortamda, bizim gibi dağıtımını yaptığı tüm ürünleri ve üretim yaparken kullandığı hammaddeleri dövizle alıp Türk Lirası ile satan firmalar için oluşan fiyat farkını karşılamak çok zordur.

2022 yılına kadar zam yapmadan aynı fiyatlarla satış yapmaya devam etme kararımız, tam anlamıyla birlikte çalıştığımız bağımsız optikleri elimizden geldiği kadar desteklemek içindir.

Zamsız satış duyurumuzun ardından yaşadığımız iki gün zarfında bazı optiklerin kendilerine sağlanan bu olanağı fırsata çevirmeye çalıştıklarını görüyoruz.

Biz Opak Lens olarak stoklarımızı sizlere kapatmıyoruz. Aynen olağan zamanlardaki gibi satışımıza devam ediyoruz. Ve yılbaşına kadar zam yapmayarak siz bağımsız optiklerin müşterilerinize hizmet verirken durumdan etkilenmeyeceğiniz bir ortam sunmaya çalışıyoruz.

Değerli meslektaşlarım,

Birlikte çalıştığımız tüm bağımsız optiklerin bu imkanı bireysel kazanç fırsatına çevirmeye çalışmadan, dürüst bir şekilde, ihtiyacı olan kadarını sipariş ederek kullanacaklarına güvenim tamdır.

Hepinize hayırlı işler dilerim. Sağlıcakla kalın,

H. Erol Harbi

Opak Lens
Cihan Medikal
Akay Optik
Optik Gazete


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.