Opak Lens'ten Oftalmik Camda Yeni Bir Marka ZENITH

ZENITH® camları dünyaca ünlü Horizons Optical’ın tasarım altyapısı ile üretilecek.

Opak Lens'ten Oftalmik Camda Yeni Bir Marka ZENITH
19 Kasım 2020 Perşembe 17:36

Camda Yeni Bir Soluk,
Yeni Bir Marka!

ZENITH CAM

Opak Lens, geliştirdiği son markası ZENITH® ile Türkiye üst segment gözlük camı alanında yeni bir çığır açıyor.

Alternatiflerin kısıtlı olduğu ve daha çok yabancı markaların domine ettiği üst segment gözlük camı alanında geliştirilen ZENITH® , kısa vadede Türkiye ve MENA bölgesinde (Orta Doğu ve Kuzey Afrika), uzun vadede ise dünyada satışa sunulacak.

Opak Lens’in Opakay cam ürün grubu içinde yer alacak olan ZENITH®, isminin anlamına paralel olarak Türkiye optik sektörünün zirvesine yerleşecek bir ürün olarak çok yakında optik sektörü ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni ürünle ilgili tüm tescil, belge ve teknolojik geliştirme işlemlerini tamamlayan Opak Lens, Akay Optik’in (Opakay) İzmir’deki yeni binasında hizmete başlamasını takiben ZENITH® camlarının üretim ve pazarlama aktivitelerine de hız verecek.

Dünyaca ünlü Horizons Optical’ın tasarım altyapısı ile üretilecek olan ZENITH® camlarının Türkiye ve MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika)  bölgesi ülkelerinde satışına 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren başlanacak.

ZENITH® markalı gözlük camlarının son kullanıcılara Türkiye’de satışı yalnızca belirlenmiş sayıda yerel bağımsız optisyenlik müesseseleri tarafından yapılacak.

2021 yılında satışına başlanacak ZENITH® markalı gözlük camlarına ilişkin ayrıntılı bilgileri, yıl sonuna kadar Opak Lens tarafından paylaşılacak Optik Gazete haberlerinden izleyebilirsiniz.

Opak Lens Yönetim Kurulu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şenol ÇİFTÇİ NİL OPTİK - 3 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler