Opak Lens'ten Multifokal ve RX Camlarda Yaz Kampanyası

Ürünlerin cinsine bağlı olarak ekstra %51’e varan indirim olanağı sağlanıyor.

Opak Lens'ten Multifokal ve RX Camlarda Yaz Kampanyası
25 Temmuz 2019 Perşembe 17:33

YEREL BAĞIMSIZ OPTİSYENLİK MÜESSESELERİ
İLE
YEREL OPTİK CAM ÜRETİCİSİ VE DAĞITIMCISI
ELELE

Değerli meslektaşlarım,

Opak Lens olarak, Akay Optik’le yaptığımız satın alma sözleşmesiyle 2018 yılının Kasım ayında yerli cam üretiminde de iddialı olduğumuzu duyurduk. O tarihte planladığımız her adım, bugün projesine uygun olarak zamanında gerçekleşerek birer birer atılmakta ve bizi ileriye doğru taşımaktadır. Hali hazırda Opak Lens olarak stok camdaki iddiamızı, yaz aylarına geldiğimizde multifokal ve RX camlarda da ortaya koymaya başladık.

Yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine, geniş ürün yelpazemiz içinde bulunan gerek stok, gerekse multifokal özel üretim camlarımız ile tanıştıkça sağladığımız çok yönlü kazanç olanağının yanı sıra uygun fiyat ile kaliteli ürüne ulaşabilme imkanlarının olduğunu göstermiş olduk.

Optik sektörünü çok etkileyen optik camın değişmez diye düşünülen sistemleri değişiyor, iş yapış biçimleri farklılaşıyor. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bize güven duyup ürünlerimizi deneyen tüm yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine ayrıca buradan teşekkür ediyoruz. Ve onları yanıltmadan sözümüzde durduğumuz için de gururlu ve mutluyuz.

Yola devam…

Yerel bağımsız optisyenlik müesseseleriyle, yerli toptancı ve yerli üretici olarak elele yürümeye devam edeceğiz. Daha çok noktaya camlarımızı tanıtmak bizim için önemli, çünkü tanıdıkça ürünlerimize olan güven ve beğeni artıyor bu da optik sektörünü yerel kanatta büyütme idealimizi gerçekleştirmemize neden oluyor.

Yaz mevsiminin ikinci yarısına ulaştığımız şu günlerde yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin gücünü daha da arttırmak ve çok güvendiğimiz özel üretim camlarımızın tanınmasına kolaylık sağlamak için multifokal ve RX lenslerimizde de kampanya yapmaya karar verdik ve adına Opak Lens Multifokal Camlarda Yaz Kampanyası dedik.

Bu Kampanya Kime, Ne Sağlayacak?

  • Opak Lens Multifokal Camlarda Yaz Kampanyası, ülkemizin içinde bulunduğu şu anki ekonomik sıkışıklık döneminde yerel bağımsız optisyenlik müesseselerimizin işlerine hareket getirmek üzere tasarlandı.
  • Opak Lens’in 16 Kasım 2018’de satın alma sözleşmesini imzaladığı Akay Optik, ülkemizde birçok özelliğiyle öne çıkan yerli optik cam üreticilerinden biri. Fabrikanın bulunduğu İzmir ve çevre illerinde Akay Optik ürünleri iyi tanınıyor ve çok tercih ediliyor. Opak Lens’in geniş dağıtım ağı ile son 8 aydır ülkemizin her yanına ulaşmaya başlayan Akay Optik ürünlerini tanımayanların tanıması, tanıyanların da daha çok satması için, bu kampanya çok güzel bir fırsat sağlayacak.
  • Opak Lens Multifokal Camlarda Yaz Kampanyası, bölgelerindeki global zincir mağazalarla rekabette zorlanan yerel bağımsız optisyenlik müesseselerimizin güç kazanmasını da sağlayacak.

Kampanya Hangi Ürünler İçin Geçerli?

  • Kampanya Akay Optik’in imal ettiği özel üretim camlarda geçerli.
  • Bu optik camların “dünya markası” diye satılan camlardan kalite olarak bir farkı yoktur.
    • Akay Optik üretim tesisinde kullanılan makinaların hepsi “dünya markası” diye satılan camların üretiminde kullanılan makinaların aynısıdır. Fabrikada son dönem ve ileri teknoloji firmalarının üretim sistemleri ile freeform üretimi yapılır.
    • Her ikisinin de ham maddeleri aynı ülkelerden satın alınır.
    • Akay Optik özel üretim camlarında tüm dünyada kabul gören Crossbows yazılımı kullanılır.
    • Aslında “marka” olarak tanımlanan camlar ile Akay Optik üretimi camların arasında kalite anlamında hiçbir fark yoktur. Hatta Akay Optik’in RX ve multifokal cam üretiminde belli fonksiyonlar için daha da kaliteli ve daha özellikli camlar da mevcuttur.
    • Tüm bunlara ek olarak, bütün Opak Lens ürünlerinde göğsümüzü kabartan %100 Müşteri Garantisi hizmetimiz bu kampanya altındaki tüm ürünler için de geçerlidir.
    • Kısacası, kampanya içinde veya dışında hem aynı cama daha fazla ödüyor, hem de sadece bir gün gelip perakendede yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine rakip olacak firmanın markasını kullanıcıya empoze ediyor oluyorsunuz. Üstelik önemli bir kısmı ülkemizde kalabilecekken, eldeki sermayenin yurt dışına çıkmasına yol açmış oluyorsunuz.
    • Opak Lens’in “aynı kalitede, uygun fiyatlı ürün” politikası, yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine güç kazandırmak içindir, farkında olunuz, faydalanınız, alışveriş yaparak yerli üretimi destekleyiniz.

Kampanyanın Kapsamı

  • Opak Lens Multifokal Camlarda Yaz Kampanyası sadece yerel bağımsız optisyenlik müesseseleri için geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak isteyen optisyenlik müesseselerinde düzenli tahsilat akışı olması şartı aranmaktadır.
  • Opak Lens Multifokal Camlarda Yaz Kampanyası, 1 ay boyunca geçerlidir. 26 Temmuz 2019 Cuma günü başlayacak, 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü saat 18:00’de sona erecektir.
  • Kampanya kapsamında hali hazırda piyasadaki özel üretim camlardan %35 daha uygun fiyatlı satılmakta olan multifokal ürünlerin siparişini veren optisyenlik müesseseleri, ürünlerin cinsine bağlı olarak ekstra %51’e varan indirim olanağı kazanacaklardır. (Detaylı bilgi için bölgenizdeki satış temsilcileri ile irtibat kurabilirsiniz.)

Optik sektörünün yerel kanatta gelişmesini destekleyen bir kurum olma sıfatıyla, Opak Lens olarak yerel bağımsız optisyenlik müesseselerinin bu kampanyaya ciddi ilgi göstereceklerini düşünüyoruz.

Daha fazla sayıda optisyenlik müessesesinin “yerli üretim” konusunda farkındalık sahibi olmalarıyla zaman içinde bu konudaki bilinç yükselecektir. Akay Optik’in ürettiği camları kullandıklarında ürünü tanıma ve benimseme fırsatı oluşacaktır.

Opak Lens olarak yerel bağımsız optisyenlik müesseselerin rekabet gücünü arttıran bu yeni kampanyamızın sektörümüz ekonomisine ciddi bir ivme getireceğini düşünüyoruz. Kampanyamızın optik sektörünün yaz aylarını hareketlendirmesini diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

H. Erol Harbi

Opak Lens A.Ş.
Yönetim Kurulu Başkanı


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TUNCER ANDIRIN - 5 yıl önce
2019 OCAK AYINDA ANLAŞMA YAPTIM .ÇOK İYİ CAMLAR EN UYGUN FİYAT ÜRÜN YELPAZESİ ÇOK GENİŞ NUMRALAI HAZIR RENKLİ GÜNEŞ CAMLARI HAZIR OLMASI MUHTEŞEM.