Opak Lens'ten Bahar Kampanyası 1 Alana 1 Bedava

Biomedix 1.56 ve GP Plus UV400 camlarda 1 Alana 1 Bedava Kampanyası

Opak Lens'ten Bahar Kampanyası 1 Alana 1 Bedava
12 Nisan 2021 Pazartesi 15:52

Opak Lens Bahar aylarının gelmesi ve yaklaşan hareketli yaz sezonu nedeni ile Optisyenlik Müesseselerine destek amacı ile düzenlediği kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta duyurusu yapılan ve oldukça yoğun ilgi gören FreeForm Kişiye Özel Üretim PREMIUM cam destek paketinden sonra bu haftada çok söz edilecek bir kampanya ile başladı.

Karbon Yüzey Teknolojisi en son geliştirilen gözlük camında görme kalitesini ve özellikle de çizilme direncini arttıran bir teknoloji ile üretilen BIOMEDIX 1.56 camlar ile GP Plus UV400 camlar için düzenlenen kampanyada optisyenlik müesseseleri tekli alımlarda 1 cam alımına 1 adette bedelsiz olarak alım yapabiliecekler.

FreeForm PREMIUM HD özel üretim cam kampanyası için gösterilen ilgiye teşekkür eden Opak Lens yetkilileri yeni kampanyaların da sektörümüze hayırlı olması dileklerinde bulundular, kampanyalar hakkında detaylı bilgi için Opak Lens satış temsilcileri ve şubeleri ile iletişime geçilmesi gerekiyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.