Opak Lens Franchise Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?

Türk optik sektörüne yerel kanatta ciddi bir ivme kazandırmak üzere geliştirilmiş “Opak Lens Franchise Sistemi” hakkında tüm soruların cevapları bu videoda...

Opak Lens Franchise Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?
03 Şubat 2023 Cuma 11:37

Optik Sektöründe Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Türk optik sektörüne yerel kanatta ciddi bir ivme kazandırmak üzere geliştirilmiş “Opak Lens Franchise Sistemi” 18 Kasım 2022 tarihinde WoW Istanbul Hotel’de yapılan görkemli bir lansman ile sektöre tanıtılmıştı.

Opak Lens Franchise Sisteminin alışılmış franchise sistemlerinden farklarını ve hedeflerini projede Opak Lens’e danışmanlık yapan Franchise Company kurucu ortağı Efrah Atacan ile çektiğimiz bigilendirme videosunda sisteme ve işleyişe ilişkin tüm soruların cevaplarını bulabileceksiniz.

  1. Opak Lens franchise sistemi nedir?
  2. Opak Lens franchise projesi nasıl doğdu?
  3. Opak Lens franchise sistemi nasıl işleyecek?
  4. Opak Lens franchise hedef girişimcileri kimlerdir?
  5. Opak Lens franchise başvuruları nasıl yapılacak?

Opak Lens Franchise Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?

Opak Lens'in optik sektörüne sunduğu yeni hizmeti franchise sistemi ile çalışan optik tedarik depoları ile yerel kanatta daha güçlü ve ve daha hızlı tedarik hizmeti başlıyor.

Daha detaylı bilgi almak için lütfen www.opaklens.com web adresimizi ziyaret ediniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.