Opak Lens AŞ 2020 Yılı Fiyat Duyurusu

Opak Lens yeni yılda uygulayacağı, fiyat düzenlemesini açıkladı.

Opak Lens AŞ 2020 Yılı Fiyat Duyurusu
16 Aralık 2019 Pazartesi 17:07

Opak Lens AŞ tarafından 2020 yılında yapılacak fiyat düzenlemesi ile ilgili açıklama yayınlandı, dikkatinize sunuyoruz.

Değerli Müşterilerimiz,

1 Ocak 2020 tarihinden itibaren optik cam ve kontak lens ürünlerimizde fiyat düzenlemesi yapılacaktır.

Bu düzenleme kontak lens ürünlerinde distrübütör firmaların açıklayacağı oranlara göre ortalama %15 ila %25 oranında, optik cam ürünlerinde ortalama %15 ila %30 oranında artış olarak yapılacaktır. Bilindiği gibi Opak Lens olarak her sene başında 1 defaya mahsus olarak yaptığımız bu düzenleme haricinde fiyatlarımızda değişiklik yapmamaktayız. Yapılacak fiyat artışlarının kanuni olarak 15 gün öncesinden ilgili taraflara bildirilme zorunluluğu olduğu için bu duyuru yapılmakta olup, 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yeni fiyat listesi üzerinden faturalandırma yapılacaktır.

Zorunlu olarak yapılacak olan bu düzenlemeden firmamız ile anlaşma yapan müşterilerimiz etkilenmeyecektir, bu müşterilerimiz için anlaşma şartlarında belirtilen fiyat ve koşullar geçerli olacaktır.

Opak Lens olarak yeni yılda da size hızlı ve kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm optik sektörünün yeni yılını kutlar, 2020'un size ve tüm ekibinize ailelerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve bereketli günler getirmesini dileriz.

Saygılarımızla,

Opak Lens A.Ş.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.