Opak Lens 18-21 Kasım 2021'de Silmo İstanbul Fuarında!

Özel üretim camda, A+ üst segment ürün kategorisinde yer alan ZENiTH® camların tanıtımı Silmo Istanbul 2021’de yapılacak.

Opak Lens 18-21 Kasım 2021'de Silmo İstanbul Fuarında!
11 Kasım 2021 Perşembe 09:43

Silmo Istanbul’da Sizi Standımıza Bekliyoruz

2020 yılında Covid-19 salgını nedeniyle gerçekleştirilemeyen Silmo Istanbul 18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında kapılarını optik sektörüne açıyor. Opak Lens de her yıl olduğu gibi 9. salonda B1-B2-B3 birleşik standında ziyaretçilerini karşılayacak.

2013 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan Silmo İstanbul Optik Fuarı, geçtiğimiz yıl Covid-19 salgınındaki kısıtlamalar nedeniyle düzenlenememişti. 2021’de kapılarını tekrar optik sektörüne açan fuar, pandeminin ardından normal yaşama dönmeye çalışan sektör mensupları tarafından bu yıl her zamankinden daha fazla heyecanla bekleniyor.

Opak Lens bu yıl da, her zaman olduğu gibi 9. Salondaki standında optikleri karşılamaya hazırlanıyor. Opak Lens için Silmo Istanbul 2021 hem optik cam, hem de kontak lens alanında birçok yeni ürünün tanıtılacağı bir fuar olacak.

Özel üretim camda, A+ üst segment ürün kategorisinde yer alan ZENiTH® camların tanıtımı Silmo Istanbul 2021’de yapılacak.

Bu camların yanı sıra hali hazırda 2021 içinde Opak Lens’in özel üretim cam fabrikası Akay Optik tarafından üretimine başlanmış olan, birçok optiğin merak edip bilgi almak istediği EyeArt’ın yeni tasarımı Maximo Plus, Safran UV ve Safran Blue kaplamalar ve TransGold fotokromik camların tanıtımı da fuar sırasında yapılacak. Yine dileyen optikler 2021’de satışına başlanan ve mavi ışığı bloke eden stok cam kategorisinin yeni ürünü Frequency Blue 1.56 Organic SHMC camla ilgili bilgi de alabilirler.

Opak Lens ayrıca kontak Lens alanında da bu yıl birçok yeni ürünü sunacak. Kardeş şirketi olan Cihan Medikal’in Elegance ürünleri arasına 2021 Kış aylarında katılan yıllık torik lensler Elegance Special Toric ve Elegance Freshcolors Toric’e ilişkin bilgiler sunulacak. Bunun yanı sıra Cihan Medikal’in Elegance ürünleri arasına 2021 yaz aylarında katılan günlük kontak lens Elegance 1-Day BioMoist ve prostetik lenste Elegance Pro’ya ait bilgiler yine Silmo Istanbul 2021’de aktarılacak.

Ayrıca Opak Lens’in kontak lens alanında ilk kez doğrudan Silmo Istanbul 2021 Optik Fuarında duyuracağı ürünler de şunlardır:

  • 4 yeni renkten oluşan Elegance Freshcolors Magic renkli lens ailesi
  • 3 yeni renkten oluşan Elegance Freshcolors Amazon renkli lens ailesi
  • Opak Lens’in Türkiye Distibütörü olduğu Solotica ürünlerinin 5 ayrı renkten oluşan günlük lens serisi Solotica Aquarella Daily
  • Solotica ürünlerinin 6 ayrı renkten oluşan 3 aylık yeni renk serisi Solotica Aquarella Quarterly

Ayrıca Opak Lens 2021 yılında yaptığı özel bir satış anlaşması ile Medicals International şirketinin 6 renkten oluşan ColorVision renkli kontak lens serisinin ve RoseK keratokonus lenslerinin toptancılığını da üstlenmiştir ve Silmo Istanbul 2021’den başlayarak bu lenslerin satışına da başlayacaktır.

Opak Lens olarak, ürün çeşitliliğimizi arttırdığımız bu yeni dönemde Türkiye’nin her bölgesinden Silmo Istanbul’a gelecek olan optik sektörü mensuplarını standımıza bekliyoruz.

Opak Lens


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.