Müezzinoğlu: İnternet Satışlarına Dikkat!

Sağlık Bakanı yaptığı açıklamada internet ortamında satılan ve ilaç mahiyetinde olan ürünlerin halk sağlığını tehdit ettiğini söyledi ve vatandaşları uyardı.

Müezzinoğlu: İnternet Satışlarına Dikkat!
10 Mayıs 2016 Salı 09:54

 8 Mayıs 2016 Mlliyet Optik Eki'nde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun önemli açıklamalarına yer verildi.

Sağlık Bakanı yaptığı açıklamada internet ortamında satılan ve ilaç mahiyetinde olan ürünlerin halk sağlığını tehdit ettiğini söyledi ve vatandaşları uyardı. Müezzinoğlu ayrıca, her türlü renkli ve numaralı kontak lensin, gözlük çerçevelerinin ve camlarının, IOL'in, teleskopik gözlüklerin, sadece doktor reçetesiyle optisyenlik müessesinde satışına izin verilen geri ödeme sisteminde bulunan, ilaç ve tedavi kapsamında değerlendirilen tıbbi cihazlar olduğuna değindi. Bu nedenle bu ürünlerin reklamının ve internet üzerinden satışı yasak olduğuna da dikkat çeken Müezzinoğlu, internette alınan ve ilaç mhiyetinde olan ürünlerin insanın kendi kendisine kötülük etmesi anlamına geldiğini belirtti.

Haberin tamamını okumak için TIKLAYIN




İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.