Miyopi'yi Bu Gözlük Camları Durduruyor!

Çocuklarınızda Miyopi’nin ilerlemesini duraklatın…

Miyopi'yi Bu Gözlük Camları Durduruyor!
07 Kasım 2023 Salı 14:59

Çocuklarınızda Miyopi’nin ilerlemesini duraklatın…

Miyopi, genç yașlardan ergenlik yıllarına kadar ilerleme ve kötüleșme eğilimindedir ve istatistikler, son 20 yılda kötüleșmenin arttığını göstermektedir. Genetik faktörler, gözün yașla birlikte doğal olarak gelișmesi, genç neslin yașam tarzındaki değișiklikler, azalan açık hava etkinlikleri ve artan dijital cihaz kullanımı miyopinin ana nedenleridir.

Oysa 2000'li yılların bașından beri yapılan bilimsel araștırmalar, miyopi kontrol camlarının ilerlemeyi yavașlattığı ve çeșitli miyopi kontrol çözümleri arasında en etkilisinin miyopiyi odak dıșı bırakma konseptini kullanan tasarımların olduğunu göstermektedir.

Gençlerde miyopinin ilerlemesini sınırlayan yeni nesil tek odaklı freeform oftalmik camlarımız EyeArt MyoControl ve EyeArt MyoControl+ dairesel odak dıșı bırakma prensibiyle çalıșan iki farklı tasarıma sahiptirler.

EyeArt MyoControl ürünü yaș farkı gözetmeyen, 3-18 yaș aralığına yönelik, tek odaklı FreeForm miyopi kontrollü oftalmik camdır. Yine aynı șekilde tek odaklı ve miyopi kontrollü oftalmik cam olan EyeArt MyoControl+’ın ana çalıșma prensibi aynı olup, yazılımı farklıdır ve üç ayrı erken yaș grubu için çeșitleri vardır.

Bu noktada şunu da belirtmek isteriz ki;

Bazı firmalar yasal olmadığı halde MyoControl camlar için doktor ve reçetelendirme çalışması yapmaktadırlar. Biz Opak Lens olarak böyle bir  çalışma prensibini tasvip etmiyoruz. Eğer bir doktor, hastaları için MyoControl camları uygun gördüyse, bu camlar  zaten bir çok firmada mevcut ve temin edilebilir durumda. Ek olarak, firmaların bu camlar için doktor desteğini alarak reçetelendirme yaptırması, yasal olmamasının yanında etik açıdan da uygun değildir.

EyeArt MyoControl camlar Opak Lens stoklarında bulunmaktadır. Dilerseniz üç farklı yaş grubu için özel üretim olarak EyeArt MyoControl+ akıllı oftalmik camların siparişini de oluşturabilirsiniz.

MyoControl camlarımızı detaylı inceleyebilmeniz için web sitemizi ziyaret edebilir ya da aşağıdaki formu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz.

https://www.myocntrl.com/ 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.