Milletvekili Adayları Optik Sektörünün Sorunlarını Dinledi!

Milletvekili Adayları Optik Sektörünün Sorunlarını Dinledi!
14 Ekim 2015 Çarşamba 14:09

Milletvekili Adayları Optik Sektörünün Sorunlarını Dinledi!
İlgili Galeriye Git


Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Ankara Temsilcisi Optisyen Ramazan Özer önderliğinde, Turan Güneş Bulvarı No: 19 Çankaya Ankara’da bulunan City Otel’de bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen toplantıda, optik sektörümüzün başlıca sorunlarından olan; odalaşma, yabancı sermaye, optisyen kadrolarının açılması ve sektörle ilgili sıkıntıların dile getirildiği organizasyonda gözlükçülerle, Ankara Milletvekili Adayları buluştu.


Sektörümüzün sorunlarını dinleyenler arasında; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adaylarından; Sn. Yaşar YILDIRIM (2. Bölge Adayı), Sn. Dr. Alper Çağrı YILMAZ (1. Bölge Adayı),    Sn. Prof. Dr. Ender Ethem ATAY (2. Bölge Adayı), Sn. Ecz. Ayşe Sibel ERSOY (1.Bölge Adayı) ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Mesut ÇELİK ile Ankara İl Başkanı Fatih ÇETİNKAYA vardı.

Optik sektörümüzün önemli isimlerinden, Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Genel Sekreteri ve aynı zamanda OptiKoop Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı olan İlker AYAZ ve Ankara Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Başkanı Mahmut YETİM'de katılım sağladı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenirken; sektörden gözlük çerçevesi ve cam toptancılarından; Sapmaz Optik’den Ümit Korkmazer, Artera Optik sahibi Serkan Yılmaz, Erman Optik Ankara Bölge Sorumlusu Kenan Dedekargınoğlu, Opak Lens Satış Müdürü Cem Aykut Dinçaslan, Opak Lens Ankara Bölge Müdürü Baha Demirağ, Alkım Optik'ten Alkım Selimer ve Görev Optik San. ve Tic. Ltd. Şti. Ekrem Can Bey de toplantıda yerini aldı.

Sektörün sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Adayları; başta Gözlükçüler Odası fikrine oldukça önem vererek, destek olacaklarını belirttiler.

Yabancı sermayeye çok sıcak bakmadıklarıını, bu grup mağazalara karşı sektörümüzün birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin doğru olacağını söylediler.

Toplantıda çok konuşulan konulardan biri olan ve sayıları her geçen gün artan, atanamayan tek sağlık mezunu optisyenlere de kadro sözü vererek, Milletvekili Adayları toplantıyı noktaladı.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.