Mido2020 Yeni Tarihi Açıklandı

İlk duyuru anında erteleme tarihinin henüz netleşmediğini bildiren organizasyon şirketi, corona virüsü riski ile böyle bir karar aldıklarını açıklamıştı.

Mido2020 Yeni Tarihi Açıklandı
27 Şubat 2020 Perşembe 10:13

MİDO’nun Yeni Tarihi Belli Oldu!

29 Şubat – 2 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan 50. Mido Optik Fuarı, Corona virüsü (Covid-19) riski nedeniyle 22 Şubat tarihinde yapılan resmi bir duyuru ile ertelenmişti.

İlk duyuru anında erteleme tarihinin henüz netleşmediğini bildiren organizasyon şirketi, corona virüsü riski ile böyle bir karar aldıklarını açıklamıştı.

Fuarın yapılacağı Milano şehrinin içinde bulunduğu Lombardiya bölgesinde tespit edilen hasta sayısının artması ve bir kişinin de ölmesi nedeniyle alınan bu karar sonrasında Mido organizasyon şirketi yeni yaptığı bir duyuru ile fuar tarihinin 5-7 Temmuz 2020 olarak netleştiğini bildirdi.

Mido organizasyon şirketi, tüm Mido ekibinin yoğun çalışması ve fuar alanı Fieramilano’nun yöneticilerinin desteği ile yeni tarihin mümkün olan en hızlı şekilde tespit edildiğini bildirdi.

Bu duyuruya göre 2020 yılında Mido’nun 50. Yılına denk gelen bu yılki Mido Fuarı 5 Temmuz Pazar günü ile 7 Temmuz Salı günü  arasında gerçekleştirilecektir.

50 senedir düzenlenmesi nedeniyle 2020’de Altın Yılını (Golden Edition) kutlayacak olan organizasyon şirketi tüm katılımcı ve ziyaretçilerine bu zorlu zamanda kendilerine gösterdikleri güven ve verdikleri desteğin çok değer taşıdığını belirterek teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.