MIDO Milano Optik Fuarı 2023 Yarın Başlıyor

Mido'nun 51.'si 4 Şubat 2023 Cumartesi günü İtalya'nın Milano kentindeki Fiera Milano Rho'da başlayacak ve 6 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek.

MIDO Milano Optik Fuarı 2023 Yarın Başlıyor
03 Şubat 2023 Cuma 10:06

Mido 2023 Milano'da Başlıyor ve 150'den Fazla Ülkeden 1.000'den Fazla Katılımcıyı Ağırlıyor

MILAN— Mido'nun 51.'si 4 Şubat 2023 Cumartesi günü İtalya'nın Milano kentindeki Fiera Milano Rho'da başlayacak ve 6 Şubat Pazartesi gününe kadar devam edecek. Başkan Giovanni Vitaloni, “Mido, Şubat ayının ilk günlerine geri dönüyor. Bu, bizi çok mutlu eden bir durum ve sektör devlerinin dönüşü, Asyalı markalar ve Mido'yu pazara giriş tercihleri ​​haline getiren küçük, bağımsız işletmelerin çıkışı dahil olmak üzere şirketler tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılandı.




Vitaloni, "Şubat ayının ilk haftaları, şirketlerin ve alıcıların zamanında faaliyet göstermeleri ve yılın ilk çeyreğinde yatırım getirisi elde etmek için yeni koleksiyonlara erken bakmaları açısından çok stratejik bir zamandır" dedi.



Bu yıl, MIDO uluslararası ticaret fuarı şunları öngörüyor:

  • 1.000'in biraz üzerinde katılımcı.
  • 150'den fazla ülke temsil edildi.
  • 6 salon.
  • 8 sergi alanı.
  • Gözlükçülere ve fuar katılımcılarına verilecek 3 uluslararası ödül.
  • 3 günlük konferanslar, toplantılar, yuvarlak masa toplantıları ve etkinlikler dahil olmak üzere 30'dan fazla planlanmış etkinlik.
  • Dünyanın dört bir yanından 250'den fazla akredite gazeteci.
  • Fuar hakkında video, fotoğraf ve gönderi paylaşmak için 7 sosyal kanal.
  • Mido salonlarında röportajlar ve derinlemesine içerikler içeren 1 resmi TV kanalı.
  • Haberleri, kişileri ve bazı katılımcı koleksiyonlarını keşfetmek için 1 B2B dijital platform.

Fuar 4 Şubat Cumartesi günü başkan Giovanni Vitaloni'nin yanı sıra ITA CEO'su ve genel müdürü Roberto Luongo, Milan Belediyesi belediye meclis üyesi Alessia Cappello ve Fiera Milano CEO'su ve genel müdürü Luca Palermo'nun karşılama konuşmalarıyla başlayacak. Etkinlik takvimi, fuarın üç günü boyunca iş toplantıları, konferanslar ve etkinliklerle devam ediyor. Bunlar arasında, gözlük endüstrisinde liderlik kariyerine giden kadınları desteklemek için ANFAO Optik Kadınları Güçlendiren Liderlik projesinin sunumu da yer alıyor.



Bu yılki üç uluslararası ödül şunlardır: olağanüstü bir alışveriş deneyimi ve müşteri hizmeti sunan optik mağazaları için BeStore Ödülü; 2.si düzenlenen ve çevre yönetimine en çok odaklanan standa atanan Yeşil İçin Ayağa Kalk ödülü; ve ilk kez CSE (Sertifikalı Sürdürülebilir Gözlük) Ödülü. ANFAO ve Certottica ile ortaklaşa Mido tarafından verilen bu yeni ödül, küresel gözlük endüstrisindeki sürdürülebilirliği onurlandırıyor. Törene Mido başkanı Vitaloni ile moda ve yaşam tarzı muhabiri Chiara Tronville ev sahipliği yapacak.


 



Vitaloni, “Sürdürülebilirlik konusu son derece önemli. Mido'nun bu alanda başarılı olanlarla deneyimlerini paylaşmak için bir fırsat olmasını istiyoruz. Bir süredir birçok gözlük firması sürdürülebilirlik projelerinde aktif rol alıyor ve biz de onlara özel bir ödül vermeye karar verdik. CSE Ödülünü 5 Şubat Pazar günü özel bir törenle takdim edeceğiz.



"Aynı zamanda Mido gibi büyük ölçekli etkinliklerin ne kadar büyük bir etki yaratabileceğini biliyoruz ve bu nedenle son sürümlerde sadece çevresel ve aynı zamanda sosyal etkisi. Elde edilen ilk sonuçlar arasında, 2022 baskısında alınan ve büyük etkinliklerin sürdürülebilir yönetimini onaylayan ISO 20121:2012 Sürdürülebilirlik Sertifikası var.


Bu sürdürülebilir hamlenin bir parçası olarak Mido, gösteriye giden toplu taşımayı daha erişilebilir hale getirmek için çalıştı. Bu yıl Torino ve Napoli'deki tren istasyonları, İtalya'nın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin gelişini daha da kolaylaştırmak ve toplu taşıma kullanımını teşvik etmek için Roma, Bologna, Floransa ve Venedik'e katılarak Padua, Vicenza ve Verona'daki duraklara katıldı. ITA Airways ile ortaklık, yurt dışından gelenlere uçuşlarda indirim ve ilk kez ABD'den seyahat edenler için özel uçuş paketleri anlamına da geliyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.