Mido 2021 Dijital Olarak Yapılacak

5-7 Haziran 2021 tarihleri arasında planlanan Mido 2021fuarı dijital olarak gerçekleşecek.

Mido 2021 Dijital Olarak Yapılacak
17 Mayıs 2021 Pazartesi 12:10

Yüz yüze katılımlı fuar etkinliği 2022 Şubat ayında Milan’da yapılacak.

MIDO Başkanı Giovanni Vitaloni, “Şu anda durumun MIDO 2021'in planlandığı gibi ilerlemesine izin vermediğini ve 5-7 Haziran tarihleri arasında dünya gözlük endüstrisi için çok önemli olan etkinliğin çevrimiçi olacağını duyurdu. Yüz yüze katılımlı fuarın ise 12-14 Şubat tarihleri arasında 2022 yılına ertelendiğini söyledi.  "İtalya'da salgının başlangıcından bu yana bir yıldan fazla bir süre geçti ve ne yazık ki, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada halk sağlığı durumu hala kritik, Enfeksiyon oranı hala yüksektir ve varyantlar ve aşı üretimi ve dağıtımı ile ilgili sorunlar ek zorluklara neden oldu. Uluslararası seyahat şu anda sınırlıdır; Geçen Ekim ayında önümüzdeki aylar hakkında iyimserdik ancak gerçek çok farklı olduğunu kanıtlıyor. Fuarlar, şu anda hala yasaklanmış durumdadır. Pandeminin evrimine çok dikkat ediyor, katılımcı ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarını sürekli izliyoruz. Açıkçası, tekrar şahsen etkinlikler yapmak mümkün olduğunda, bunu yapmaktan çekinmeyeceğiz" dedi.

160 Ülkeden iştirakçilerin ve katılımcıların ziyaret ettiği MIDO Optik Fuarı 12 -15 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.