Mido 2020 Milano Optik Fuarı Corona Virüsü Nedeni İle İptal Edildi

Mido 2020 Milano Optik Fuarı Corona Virüsü Nedeni İle İptal Edildi
23 Şubat 2020 Pazar 11:47

Mido 2020 Optik Fuarı, corona virüsünün İtalya’da da görülmesinden ve ilerlemesinden dolayı ertelendi. Ne zamana ertelendiği henüz belli değil, büyük ihtimalle Mayıs sonu Haziran başı olarak düşünülüyor. Mido Fuar Organizasyonu tarafından gönderilen yazıda birkaç gün haber bekleyin, yeni tarihler bildirilecektir ona göre düzenleme yapabilirsiniz deniyor.

Son zamanda Avrupa’da tırmanan aşırı bir durum görünmemesine rağmen, sadece Milano özelindeki son gelişmelerin bu kararın alınmasında etkili olduğu düşünülüyor.

Haberlerde yer alan bilgilere göre bugün İtalya’da corona virüsü nedeni ile ikinci kişi ölmüş ve o kişi Lombardia bölgesindenmiş.

İtalyada virüse yakalananların sayısı da toplam 51’e yükselmiş durumda, bunlardan 39’u Lombardia bölgesinde. Milano da Lombardia’nın başkenti olduğundan riskten kaçınıldığı için fuarın ileri bir tarihe ertelendiği tahmin ediliyor. Gönderilen  mesajda Mayıs sonu Haziran ortalarına ertelenmesi planlandığını yazıyor, yakın zamanda kesin tarih konusunda bilgi verileceği söyleniyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.