LASIK Göz Ameliyatı Nedeniyle Yarı Kör Olduğunu Açıkladı!

Oyuncu, önümüzdeki günlerde görme yetisini geri kazandıracak bir operasyona gideceğini paylaştı.

LASIK Göz Ameliyatı Nedeniyle Yarı Kör Olduğunu Açıkladı!
18 Mart 2023 Cumartesi 11:01

Kıdemli HK Aktris Manna Chan, 30 Yıl Önce Başarısız Olan LASIK Ameliyatı Nedeniyle Yarı Kör Olduğunu Açıkladı

Oyuncu, önümüzdeki günlerde görme yetisini geri kazandıracak bir operasyona gideceğini paylaştı.

Kıdemli Hong Kong oyuncusu Manna Chan, tüm TVB hayranları için tanıdık bir yüz.

Geçtiğimiz otuz yılda, 71 yaşındaki oyuncunun ilgi çekici performanslarını 1995 yapımı A Kindred Spirit'ten 2022 yapımı Modern Dynasty'ye kadar pek çok yapımda gördük .

Pek çok insanın Manna hakkında fark etmediği şey, onun yarı kör olduğudur.


 

Manna yeni dizi Feng Huang Teng Da için dua töreninde

Manna, 14 Mart Salı günü yeni draması Feng Huang Teng Da  veya  İngilizce Have A Meteoric Rise'ın çekim törenindeydi  ve orada, gazetecilere son otuz yıldır bir göz rahatsızlığıyla mücadele ettiğini açıkladı.

"Aslında bunca yıldır yarı kör durumdayım. 30 yıl önce LASIK ameliyatı olmaya gittiğimde başladı ama ameliyat başarısız oldu" diye paylaştı. "Retinamın kopmasına neden oldu ve görüşümün sadece yarısı kaldı. Bu benim için çok büyük bir darbe oldu, geleceğimin nasıl olacağını bilmiyordum. Her gün ağladım ve bu fiziksel ve fiziksel olarak çok zarar vericiydi." Sonra etrafımdaki insanları düşündüm ve yoluma devam etmem gerekti."

Zayıf görüşünün son otuz yılda "çok sık düşmesine" neden olduğunu söyledi.

"Sonunda başka bir doktor buldum ve sol gözümün kurtarılmasına yardım etti" dedi.

"Önümüzdeki günlerde doktor en son teknolojiyi kullanarak gözlerime kontakt lens yerleştirecek. Bu işlemden sonra artık gözlük takmak zorunda kalmayacağım ve görüşüm daha net olacak" dedi.

"Bunca yıldır vizyonum yüzünden sakatlandım. Arkadaşlarım bana selam verdiğinde onları göremiyordum ve bu da kibirli olduğumu düşünmelerine neden oldu. Bu birçok yanlış anlaşılmaya yol açtı."

Kaynak: www.8days.sg


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.