Kilo Verdiren Japon Gözlüğü

Tokyo Üniversitesi’nde bir grup araştırmacı “zayıflatıcı gözlük” icat etti.

Kilo Verdiren Japon Gözlüğü
05 Ocak 2020 Pazar 13:00

Tokyo Üniversitesi’nde bir grup araştırmacı “zayıflatıcı gözlük” icat etti. Bu gözlük yemekleri olduğundan büyük göstererek daha az yemenize ve kilo kaybetmenize yardımcı oluyor. Kilo kaybetmek için çok basit ve etkili bir yol.

Yemekleri % 50 oranında büyütüyor.

Tokyo Üniversitesinden Profesör Michitaka Hirose ve ekibi, ellerinizi ve çevreyi normal boyutlarda fakat yemekleri normalden daha büyük ya da küçük gösteren bir gözlük icat etti. Böylece farkında olmadan daha az yemek yiyor ve fazla kilolarınızdan kurtuluyorsunuz.

Gözlüğün yaratıcılarının söylediğine göre gözlük gerçekten işe yarıyor. Gözlüğü iki erkek ve bir kadından oluşan bir grup üzerinde test eden araştırmacılar kurabiyelerin yarı yarıya daha büyük gözüktüğü için deneklerin normalden % 9,3 oranında daha az kurabiye yediklerini kanıtladılar.

Kurabiyelerin boyutunu % 33 oranında azalttıklarında ise şaşırtıcı sonuçlar aldılar. Gözlük takan denekler takmayanlara göre % 15 oranında daha fazla kurabiye yedi.

Japonlar obezite problemi yaşamıyorlarsa da bu icat batı dünyası için mükemmel bir buluş. Bir daha diyet yapmak zorunda olmayacağınızı bilseniz siz de bu güzel gözlüklerden almaz mıydınız?

Kaynak: http://isturk.blogspot.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
musa - 4 yıl önce
cok faydali