İzmir Optisyen Gözlükçüler Odası Cam Komisyonu Toplandı

İzmir Optisyen Gözlükçüler Odası Cam Komisyonu Toplandı
03 Aralık 2021 Cuma 12:20

İzmir Optisyen - Gözlükçüler Odası Cam Komisyonu 3. kez toplandı. İzmir Odası tarafından yapılan açıklamayı dikkatinize sunuyoruz.

Odamız Cam Komisyonunun 3. toplantısı 01.12.2021 tarihinde Best Western Hotel Konakta geniş katılım ile gerçekleşmiştir.

Komisyon Başkanı Mehmet ALTINKAŞ (Opakay Lens), Başkan Yardımcısı Güleylem AKDUMAN (Sude Optik) ve Sekreter Kerem DEMİRPALA (Hazel Optik) seçilmiştir.

Toplantıda mesleğimize katkı sağlayacak projeler üzerine görüşülmüştür. Kanun ve yönetmeliklere aykırı olarak reçetelere marka yazılması konusunda çalışma yapılmasına karar verilmiştir. Meslek içi eğitimi konuları ve eğitime destek olabilecek firma yetkilileri, Eğitim Kütüphanesi ve materyali konusunda Bilim ve Eğitim Komisyonuna verilebilecek destekler hakkında istişare yapılmıştır.

Göz ve görme sağlığı üzerine belirlenen konularda vatandaşı bilgilendirme amaçlı afiş tasarım ve yayını önerilmiş, bütçe doğrultusunda konunun bir sonraki toplantıda değerlendirilmesi kararı alınmıştır.

Toplantıya katılan Cam Komisyonu üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.