Italia İndependent ve Adidas'da Dev İşbirliği

Adidas ve İtalia Independent yepyeni bir gözlük markası için bir arada…

Italia İndependent ve Adidas'da Dev İşbirliği
04 Eylül 2015 Cuma 14:52

ITALIA INDEPENDENT VE ADIDAS’DAN DEV İŞBİRLİĞİ!

adidas Originals Eyewear’

Adidas ve İtalia Independent yepyeni bir gözlük markası için bir arada…

Adidas ve benzersiz gözlük tasarımları ile tüm dünyada adından söz ettiren Italia Independent ‘adidas Originals Eyewear’ için 4 yıllık lisans anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre, adidas Originals Eyewear gözlüklerinin tasarım, üretim ve dağıtımını Italia Independent gerçekleştirecek.

Italia Independent ve Adidas yepyeni bir proje için güçlerini yeniden birleştiriyor. Adidas Originals Eyewear için bir araya gelen iki marka, 4 yıllık global bir anlaşmayla gözlük tasarımlarını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Anlaşmaya göre Italia Independent, Originals gözlüklerini dizayn edecek, üretecek ve distribütörlüğünü yürütecek. Originals Eyewear projesi, geçtiğimiz aylarda ikonik sneaker The Superstar’dan esinlenilerek piyasaya sürülen gözlük koleksiyonun başarısının bir uzantısı olarak Ocak 2016’da piyasaya sunulacak.  

Anlaşma, sadece bir lisans sözleşmesinin ötesinde, iki markanın yenilikçi bir iş modeli yaratmak amacıyla güçlerini birleştirmeleri adına da büyük önem taşıyor.  Adidas Originals markasının DNA’sına sadık kalınarak ortaya konacak olan gözlük tasarımları,  diğer ürünleri gibi markanın ruhunu kusursuz şekilde yansıtacak.

Bu önemli işbirliği ile ilgili mutluluğunu ifade eden Italia Independent Yönetim Kurulu Başkanı Lapo Elkann; “Kuruluşundan sadece birkaç sene sonra, gözlük sektörü gibi oldukça rekabetçi bir alanda ekibimizin profesyonel çalışma anlayışı sayesinde yakalamış olduğumuz başarıdan büyük gurur duyuyorum. Bu sayede, böylesine önemli bir markayla güç birliği yapma fırsatı yakaladık. Geçtiğimiz sene başlayan işbirliğimiz, iki ekibin yan yana yürümekten büyük mutluluk duyması ile genişleyerek devam ediyor. Adidas Originals Eyewear’i, heyecan verici pek çok yeni projenin takip edeceğine yürekten inanıyorum.” sözlerini kaydetti.

Italia Independent Kurucu Ortak ve CEO’su Andrea Tessitore ise; “Italia Independent’ı, ar-ge ve tasarımdaki başarısının bir sonucu olarak stratejik ortak olarak tanımlayan proje, standart lisans anlaşması modelinin çok ötesine geçerek, iki firmanın geleneksellik ve yenilikçiliğe dayanan öz değerlerini yansıtıyor. Gelişmiş teknik özellikleri ve yeni dijital baskı teknolojisi ile yeni adidas Originals Eyewear tasarımları, ortağımızın tüm diğer ürünleriyle uyumlu bir stilin dışa vurumu olacak.”

İşbirliğinden duyduğu heyecanı dile getiren Originals Genel Müdürü Arthur Hoeld; “Italia Independent gibi böylesi vizyon sahibi ve güçlü bir partnerle işbirliğimizi büyütmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Ortaklığımızın temellerini oluşturan yaratıcılık, özgünlük ve yenilikçilik gibi değerler, aynı zamanda gelecek pek çok yeni projemizin de zeminini hazırlıyor.” şeklinde konuştu.



Italia Independent CEO'su Andrea Tessitore_Italia Independent Yonetim Kurulu Baskani Lapo Elkann


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.