İnternetten Lens Satın Almayın!

İnternetten kontak lens alanların mağduriyeti artıyor, internetten kontak lens alarak mağdur olan bir kişi daha Kanal D habere konu oldu, Özay Erad tarafından hazırlanan haberde ucuz diyerek internetten kontak lens alarak mağdur olan bir hastanın, sektör temsilcisinin ve göz hastalıkları uzmanının görüşlerine yer verildi.

İnternetten Lens Satın Almayın!
09 Ocak 2016 Cumartesi 13:35

Yasa dışı olduğu halde internette satışı devam edilen kontak lens mağdurları artmaya devam ediyor. Yaşanılan mağduriyet bu sefer KANAL D habere konu oldu.

8 Ocak Cuma günü saat 18:45'te yayınlanan KANAL D Ana Haber Bülteni’nde yer alan habere ilişkin uzman doktor görüşünün yanı sıra sektörel görüş de  Opak Lens İş Geliştirme Direktörü Fatma Küçüktaş tarafından aktarılmıştır.

Haberin yer aldığı videoyu aşağıda görebilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.