İnan Optik Biga’da Açıldı!

İnan Optik Biga Sakarya Mahallesi Çan Caddesi N:58/A adresinde 11 Mart Cuma günü saat 14.00’da açılarak hizmete girdi.

İnan Optik Biga’da Açıldı!
12 Mart 2016 Cumartesi 12:09

 Açılışa Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, siyasi parti yetkilileri, sivil toplum örgüt yöneticileri, oda ve dernek başkan ve yöneticileri ve Biga halkı katıldı.

Dua ile başlayan açılış töreni, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından lokma dağıtıldı.

Açılışta konuşan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık “Biga’mıza bir iş yerimizi daha açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir yerde sağlık sektörünün bir parçası olarak güzel bir iş yeri açıyoruz. Hayırlı olsun, bol kazançlar diliyorum” derken Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’da kurdele kesiminde “Hayırlı olsun” açıklamasını yaptı.

Firma yetkilisi optisyen Tuna İnan yaptığı açıklamada “Yeni işyerimizi Biga’mızda açılışını yaparak hizmete sunuyoruz. Kaliteli ve uygun fiyat ile ve her türlü Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetleri tarafımızdan verilmektedir. İnsan hayatının en önemli unsurlarından olan gözlerimiz için en titiz bir şekilde ürünlerimizi üretiyoruz. Tüm halkımızı işyerimize bekliyoruz. Amacımız üst düzey hizmettir. Başta sayın kaymakamımız ve belediye başkanlarımız olmak üzere açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

İkramın ardından İnan Optik hizmete girdi.

Biz de Optik Gazete olarak İnan Optik mağazasının açılışını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kaynak: bigacarsambapostasi.com



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.