Hisselerinin Tamamı İtalyan Firmaya Satıldı

Satış 21 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşti.

Hisselerinin Tamamı İtalyan Firmaya Satıldı
02 Mayıs 2019 Perşembe 11:38

Burberry, Bvlgari, Calvin Klein, Carrera, Christian Dior,  Dolce Gabbana, Persol, Police gibi onlarca markayı bünyesinde barındıran OPMAR optik hisselerinin tamamı Saraçoğlu ailesi tarafından Derigo Vision isimli İtalyan firmasına satıldı. Böylece OPMAR, tamamı yabancı sermayeli markalar arasına katılmış oldu. 21 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen satış hakkında Semih Saraçoğlu tarafından yapılan açıklamayı aşağıda dikkatinize sunuyoruz.

"Sayın İş Ortaklarımızın dikkatine

Saraçoğlu Ailesi ile Derigo Vision firmasının 2009 yılından beri yürütmüş olduğu ortaklık Saraçoğlu Ailesinin hisselerinin tamamını Derigo Vision İtalyan firmasına 21.04.2019 tarihi itibarı ile satmıştır. Bu satış ile yönetim kadrosunda her hangi bir değişlik olmadan bundan sonrada aynı şekilde devam edecektir. Bu zamana kadar olan iş birliğimizin bundan sonrada devam edeceğini ve daha verimli çalışmalar yapılacağını bilmenizi isteriz. Firmalarımızdaki bu gelişmeler kamuoyuna duyurulur."

Saygılarımızla

Semih SARAÇOĞLU


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.