GPolarize Güneş Gözlüğü Camları

Maksimum görme konforu ve performansı...

GPolarize Güneş Gözlüğü Camları
05 Ocak 2019 Cumartesi 10:13

OPAK LENS YENİ ÜRÜNÜ GPOLARIZE STOKLARINA RENK KATTI

Optisyenlik müesseselerinin ihtiyaç ve taleplerini her zaman dikkate alan OPAK LENS bu doğrultuda SUNLENS stok güneş camlarından sonra stok ürünlerine bir yenisini daha ekliyor: GPOLARIZE

Polarize özelliğinde güneş camları olan GPOLARIZE ürünü, 5 düz renk 6 aynalı olmak üzere geniş renk seçenekleri ve düz renklerde antirefle ve ayrıca 4-6-8 baz seçenekleriyle hizmete sunuluyor.

Polarize güneş camları, farklı yüzeylerden yansıyarak gözümüze ulaşan ışığı filtre etme özelliğinde olduğundan özellikle kış aylarında karlı ortamlarda, bahar ve yaz aylarında deniz, havuz gibi yansımaların çok olduğu ortamlar başta olmak üzere asfalttan yansıyan ışık gibi kullanıcıları rahatsız eden birçok durumda görme konforunu ve performansını artırmada önemli bir rol oynar.



GPOLARIZE ürünü aynalı renklerde Mavi – Mor – Gümüş – Altın – Kahve Degrade – Füme Degrade seçenekleriyle, düz renklerde Kahve – Füme – Yeşil – Zeytuni Kahve – Antifar renk çeşitleriyle stoklarda bulunuyor. Ayrıca sadece standart güneş gözlüklerine değil farklı çerçeve tiplerine göre mesela optik çerçeve klipsleri için 4 baz, sporcu çerçeveleri için 8 baz gibi, uyumlu olması açısından düz renklerde 4 – 6 – 8 baz seçenekleri mevcut. Kahve – Füme – Yeşil renklerinin içten antirefleli seçeneklerinin de bulunduğu GPOLARIZE ürünü böylelikle tüm kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayabilecek özellikleriyle göz dolduruyor. OPAK LENS’in giderek daha renklenen ürünleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için müşteri hizmetlerine ya da satış temsilcilerine danışabilirsiniz.

OPAK LENS yeni ürünleriyle optisyenlik müesseselerinin yanında olmaya devam ediyor.







 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.