Gözlükçünün Önünden Geçen Herkes Durdu Ve İçeri Baktı

Deprem gününden beri kımıldamayan gözlük camları ise dikkatlerden kaçmadı. Dükkanın önünden geçen herkes gözlüklere bakıp kaldı.

Gözlükçünün Önünden Geçen Herkes Durdu Ve İçeri Baktı
22 Şubat 2023 Çarşamba 11:07

Kahramanmaraş depreminde etkilenen ve ağır hasar alan illerden biri de Malatya oldu. Malatya'da kentin en işlek noktalarından İnönü Caddesi'nde hasar gören bir binanın alt katında yer alan gözlükçüde dükkanın cam kapısı ve camları depremde kırıldı. Deprem gününden beri kımıldamayan gözlük camları ise dikkatlerden kaçmadı. Dükkanın önünden geçen herkes gözlüklere bakıp kaldı.

Malatya’nın en işlek caddelerinden olan İnönü Caddesi’ de depremde hasar gören bölgelerden oldu. Orta hasar alan bir binanın altında bulunan gözlükçünün camları ve cam kapısı kırılırken gözlükler ise sergilendikleri raflarda kaldı.

“İLK GÜNDEN BERİ AYNI ŞEKİLDE DURUYOR”

Diğer cihaz ve bilgisayarların da yerlerinde olduğu görülen dükkana, depremden sonra iş yeri sahibinin bir kez gelip, gittiği belirtildi. Dükkanın karşısındaki binada yaşayan Ömer Faruk Çapar, "Biz karşıdaki apartmanda oturuyoruz. İlk depremde camları kırıldı zaten burasının. Şu anda önü açık halde ama yine de hiçbir şekilde çalma, hırsızlık, yağma falan yapılmadı. İlk günden beri aynı şekilde duruyor. Camı da kırık açık şekilde. İş yeri sahibi bir kere geldi, sonra gitti" diye konuştu.

Kaynak: www.bursadabugun.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.