Gözlükçüler Esnaf Destek Paketinden Hibe Alabilecek

Esnaf destek başvurusu detayları belli oldu

Gözlükçüler Esnaf Destek Paketinden Hibe Alabilecek
21 Mayıs 2021 Cuma 17:29

Esnaf destek paketi başvurusu ile ilgili detaylar belli oldu. Esnafa hibe desteği kapsamında aylık 5 bin TL ve 3 bin TL olmak üzere maddi destek yapılacak.

Verilecek destek kapsamında İkinci grupta yer alan gözlükçüler için destek 208. sırada geçiyor ve 3000 TL olarak belirtiliyor.

20.05.2021 tarihli ve 3998 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Kapsamında 3000 TL Hibe Desteği Verilecek Esnaf Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirlerin Ekonomik Faaliyetleri 2. Gurubu görmek için lütfen tıklayınız.

GÖZLER TİCARET BAKANLIĞI'NDA

Esnafa hibe desteği kapsamında aylık 5 bin TL ve 3 bin TL olmak üzere iki ayrı meslek dalı grubuna göre ödeme yapacak olan bakanlık, süreç hakkında detaylı bilgileri bu hafta içerisinde yayımlayacak.

Toplam 1 milyon 385 bin esnafın yararlanabileceği esnaf destek paketi başvuru şartları ve kimlere verileceği de yayımlanacak olan duyuru ile detaylandırılacak.

HİBE BAŞVURUSU E-DEVLET ÜZERİNDEN YAPILIYOR. Lütfen Tıklayınız


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.