Gözlük Sağlığı Alanında İki Büyük Cemiyet Buluştu

Göz sağlığı alanında iki büyük cemiyet, Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu (GOK) ve Türk Oftalmoloji Derneği (TOD) Adana'da buluştular.

Gözlük Sağlığı Alanında İki Büyük Cemiyet Buluştu
28 Aralık 2015 Pazartesi 14:45

 GOK Yönetim Kurulundan Genel Başkan Sayın Turgut VARDİ,   Sayın Taylan KÜÇÜKER,  Sayın Ramazan ÖZMUTLU ve Sayın İlker AYAZ ile Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonundan Başkan Sayın Kamil Nuri GİZER’den oluşan heyetimiz TOD Genel Başkanlığına seçilen Sayın Prof. Dr. Reha ERSÖZ'ü makamında ziyaret ederek tebriklerini sunmuşlardır.

Başkanlıklarını kutladıkları ziyaret son derece sıcak ve yapıcı bir ortamda gerçekleşmiştir.

Ziyaret kapsamında her iki cemiyetin temsilcilerinin meslekleri adına güncel gelişmeleri değerlendirdikleri ve önümüzdeki dönemde her iki cemiyetin mensupları için azami müştereklerde ortak hareket edebilecekleri ifade edilmiştir.

Sayın Prof. Dr. Reha ERSÖZ'ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, her iki cemiyetin temsilcilerinin de mesleki temel konularda hemfikir olmaları noktasında benzer toplantıların devamı dilekleri ile son bulmuştur.

Kaynak: gok.org.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.