Gözlük İplerinde Son Moda ve Trendler

Optisyenlik Müesseselerinin Ürün Çeşitliliği ve Hizmet Alanını Geliştiren Ürünler.

Gözlük İplerinde Son Moda ve Trendler
09 Aralık 2020 Çarşamba 09:47

Optisyenlik Müesseselerinin
Ürün Çeşitliliği ve Hizmet Alanını Geliştiren Ürünler…
Özel Üretim Gözlük İpleri

Optisyenlik müesseselerinin ürün çeşitliliğini arttırmak üzere Opak Lens tarafından özel üretim olarak yaptırılan gözlük ipleriyle çerçeveler şenleniyor.

En güvenli görmeye yardımcı araç olan gözlük bu önemli fonksiyonunun yanı sıra başta kadınlar olmak üzere, erkek ve çocukları da içine alan tüm kullanıcı grupları için aynı zamanda da önemli bir aksesuar. Göz temasından dolayı gözlük kullanan kişilerin ilk dikkati çeken aksesuarı… Bu nedenle de bugün oftalmik camın kalitesi ve özellikleri kadar, çerçevenin seçimi de kullanıcılar için çok önem taşıyor.

Özellikle kadın kullanıcılar arasında son yıllarda yeniden moda haline gelen gözlük ipi ise, gözlük çerçevesini tamamlayıcı ikincil bir aksesuar olarak ön plana çıkıyor. Sürekli gözlük kullananların sadece aksesuar olarak tercih ettikleri gözlük ipi aslında iki gözlük kullananlar için önemli bir ihtiyaca cevap veriyor. Hızla artan teknolojik araçların kullanımı ile yakın gözlük kullanım yaşı da düşüyor. İlk anda multifokal gözlük camı kullanmak yerine, yakın gözlüğü kullanmaya başlayarak gözlüklü hayata geçiş yapmaya başlayan kişiler için, gözlüğünü nereye bıraktığını bulmak ciddi bir sorun haline geliyor. İşte bu noktada gözlük ipleri tam bir can kurtarıcı.

Optisyenlik müesseselerinde her yaştan kadın ve erkekler için birbirinden şık tasarımları ile gözlük ipleri bulundurmak, özellikle yakın gözlüğü kullananlara da bu ürünlerin fonksiyonunu anlatmak kullanıcılar için önemli bir kazanım olacaktır. Bu ihtiyaçtan yola çıkan ve optisyenlik müesseselerinin ürün çeşitliliğini arttırmak ve hizmet alanını geliştirmek üzere Opak Lens kendi yaptırdığı özel tasarım ve özel üretim gözlük iplerini artık tüm depolarında bulunduruyor.

Gözlük kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ve aynı zamanda çok şık görüntüleri ile gözlüklere apayrı bir hava veren gözlük iplerinin her biri tek tek elde üretiliyor. Her seri öncekilerden farklı tasarımlarda üretilen gözlük ipleri, el emeği göz nuru olarak satışa sunuluyor.

Son kullanıcılara perakende satış fiyatlarını aşağıda verilen gözlük iplerinin toptan satış fiyatları Opak Lens satış temsilcileri ve şubelerinden öğrenilebilir.

Kataloğu Görmek İçin Lütfen Tıklayınız

KOD PERAKENDE SATIŞ FİYATI 
MZ001 30 TL
PZ001 25 TL
TD001 30 TL
YD001 20 TL
VD0001 10 TL


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.