Gözlük Camlarınız Artık Buğulanmayacak

Buğu Önleyici EyeArt Mikrofiber Bez Maske Takan Gözlük Kullanıcılarının En Büyük Sorununa Kesin Çözüm oluyor

Gözlük Camlarınız Artık Buğulanmayacak
12 Ocak 2021 Salı 14:29

COVID-19 Mücadelesinde Maske Takan Gözlük Kullanıcılarının Derdini
En İyi Gözlükçüler/Optisyenler Anlar…

Covid-19 virüs salgınından korunmak amacıyla maske takan gözlük kullanıcılarının buğulanma nedeniyle yaşadıkları zorluğun etkin bir çözümü var.

Özellikle yağmurlu ve soğuk havalarda tüm gözlük kullanıcıları gözlük camlarının buğulanmasıyla ilgili ciddi problemler yaşıyor. Zorunlu olarak maske taktığımız pandemi döneminde ise bu sorun iki kat fazlalaşıyor. Opak Lens’in gözlük kullanıcılarının bu sorununa çözüm olarak özel ürettirdiği EYEART Buğulanma Önleyici Kuru Bez, zorunlu olarak maske takılan pandemi döneminde en çok aranan ve talep gören ürünlerden biri haline gelmiş durumda.

Yalnızca optik mağazalar tarafından gözlük kullanıcılarına satışı yapılan EYEART Buğulanma Önleyici Kuru Bez ile bir kez silinen camlar, yaklaşık 24 saat buğulanmadan kullanılabilmekte. Kilitli naylon paketinde saklanması koşulu ile EYEART Buğulanma Önleyici Kuru Bez uzun süre buğudan koruyucu silme kapasitesine sahip.

EYEART Buğulanma Önleyici Kuru Bez Opak Lens depolarına gelmiş bulunmaktadır, Optisyenlik müesseseleri sipariş verebilecekler, yarından itibaren bezlerin dağıtımına başlanacaktır.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mikail YÜKSEL - 3 yıl önce
Biomedics bezdi daha önce ismi. Şimdi Eyeart olarak değişmiş gibi görünüyor. Mağazam da deneme amaçlı bir kaç tane aldım ama Biomedics kuru bezdi. Bu bez hafif nemli. Bununla alakalı düzenleme yapılması gerekli. Biomedics performans olarak iyiydi. Umarım bu bez de onun kadar iyidir.