Göz Renginizi Değiştirmek Artık Mümkün!

Dünya üzerinde her yerde mavi gözlü insanlar sürekli olarak büyük bir ilgi görmektedir.

Göz Renginizi Değiştirmek Artık Mümkün!
21 Mart 2015 Cumartesi 10:27


Yapılan araştırmalarda dünya genelinde mavi gözlü insanların sadece yüzde 17'lik bir kısmı oluşturduğu görülmüştür. Sayıca az olmaları daha da ilgi çekici hale getirmektedir.

Geliştirilen yeni yöntemlerle birlikte artık kahverengi göze sahip olan kişiler mavi gözlere sahip olabilecekler. Stroma Medical firması tarafından uygulanan yöntemde kişilerin gözlerine lazerle müdahale edilmektedir.

Lazerle Göz Rengi Değiştirme!

Lazer uygulamasında kahverengi renk pigmentleri kaldırılmaktadır. Bu uygulamadaki asıl amaç kahverengi pigmentlerin altında yer alan mavi göz rengi tabakasının ortaya çıkarılmasıdır. Uygulamanın şuan için net sonuçlar vermediği görülmektedir.

Fakat geliştirici uzmanlar uygulamanın son derece güvenli olduğu iddia edilmektedir. Operasyon yaklaşık olarak 20 saniye sürmektedir.

Tam sonuç alınabilmesi ve mavi rengin tam olarak ortaya çıkması için bir kaç hafta beklenmesi gerekiyor.

Meksika ve Kosta Rika'dan yaklaşık 35 kişiye uygulanan yöntemin ortalama 5.000 dolar tuttuğu belirtilmiştir.

Kaynak: habersefi.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.