Göz Rengini Değiştirme Ameliyatı Gözünden Etti!

Ela olan göz rengini griyle değiştirmek isteyen genç Nadinne Bruna, göz rengi ameliyatı olduktan sonra bulanık görme, gözde kızarıklık ve ağrı şikayetleri yaşamaya başladı.

Göz Rengini Değiştirme Ameliyatı Gözünden Etti!
18 Nisan 2018 Çarşamba 09:10

Ünlü model göz rengini değiştirmek isterken gözünden oldu.

Nadinne Bruna, göz rengini değiştirmek için Miami’den Kolombiya’ya gitti. Ela olan göz rengini griyle değiştirmek isteyen genç Nadinne Bruna, göz rengini değiştirdikten sonra bulanık görme, gözde kızarıklık ve ağrı şikayetleri yaşamaya başladı. Gözlerinde görme kaybı olan Bruna’nın şimdilerde 90 yaşındaki bir kişinin görme kalitesine sahip olduğu açıklandı.

Ünlü model Nadinne Bruna, geçirdiği operasyonun ardından zor zamanlar geçiriyor.

İngiliz gazete Daily Mail’in haberine göre; ela göz rengine sahip olan 32 yaşındaki Arjantinli model Bruna, gri göz rengine kavuşmak için ameliyat oldu.

Ancak ameliyatın ardından sağ gözünde yüzde 80, sol gözünde ise yüzde 50 görme kaybı yaşayarak, adeta 90 yaşındaki bir kişinin görüş kalitesine sahip oldu.

Kaynak: sehirmedya.com

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.