Göz Hastanesi’nden Örnek Davranış

Maddi durumu yetersiz katarakt hastalarını, ücretsiz ameliyat yapıyor.

Göz Hastanesi’nden Örnek Davranış
20 Haziran 2014 Cuma 09:17

Vatandaşa Ücretsiz Katarakt Ameliyatı.

 

Özel Karşıyaka Göz Hastanesi, sosyal sorumluluk bilinciyle, maddi durumu yetersiz katarakt hastalarını, ücretsiz ameliyat yapıyor.


Karşıyaka Göz Hastanesi'nden Örnek Davranış

Özel Karşıyaka Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ömer Seymenoğlu, 10 yıldır Karşıyaka'da hizmet verdiklerini ve 50 bin den fazla hastaya şifa kaynağı olduklarını söyledi. Op. Dr.
Seymenoğlu " maddi durumu yetersiz katarakt hastalarından muayeneden ameliyata kadar olan tüm aşamalarda, SGK'lı hastalardan ilave ücret almayacağız" dedi. Op. Dr. Ömer Seymenoğlu proje hakkında şunları söyledi: " Günümüz ekonomik koşullarına göre, vatandaşın sağlığa para ayırması gittikçe güçleşmektedir. Bu nedenle, SGK'lı hastalarımıza yardımcı olmak arzusuyla, fark ücreti almadan, katarakt ameliyatı uygulamasını başlattık. Vatandaşın mutluluğunu görünce, biz de doğru bir iş yaptığımıza yürekten inandık. Hasta sağlığının herşeyden önde geldiği bilinciyle, ticari kaygı gözetmeden bu projeyi başlattık ve hastalarımızın yoğun ilgisini gördük. Ramazan ayı boyunca da bu hizmetimiz devam edecektir. "

 

Sağlık Turizmi adı altında yurtdışından Hasta Geliyor Op. Dr. Seymenoğlu Türkiye'nin her yerinden ve Avrupa'dan sağlık turizmi adı altında hastaların geldiğini ve hastanelerinde muayene ve ameliyat olduklarını söyledi. Hastanelerinde göz ameliyatların da Avrupa'nın en ileri teknolojisini kullandıklarını belirten Op. Dr. Seymenoğlu şunları söyledi: " özellikle dar gelirli ailelerin sağlık giderlerine çok fazla pay ayıramamalarından dolayı katarakt hastanemiz de ameliyatlarında SGK'lı hastalarımızdan muayeneden ameliyata ve ameliyat sonrası bakımlardan ek ücret almayacağız. Yapmış olduğumuz bu hizmet ramazan ayı boyunca devam
edecek. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapmış olduğumuz hizmete vatandaşlarımız bizlere yoğun ilgi gösteriyor. Bize duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ediyoruz. "

 

Kaynak : haber.stargazete.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.