Cerrahi Maske ve Temassız Ateş Ölçer Optik Mağazalara Çok Özel Fiyat

"Optisyenlik müesseselerine özel bir uygulama başlatmaya karar verilmiştir."

Cerrahi Maske ve Temassız Ateş Ölçer Optik Mağazalara Çok Özel Fiyat
02 Haziran 2020 Salı 17:19

Değerli Meslektaşlarım,

Mart 2020 tarihinde ülkemizde ve dünyada Covid-19’un pandemi olarak ilan edilmesinin ardından medikal ürünler konusunda aktif olan şirketimiz Cihan Medikal’in Yönetim Kurulu toplanarak yeni bir ticari yatırım yapma kararı almış ve ultrasonic cerrahi maske üretim tesisi kurmuştur.

Geçtiğimiz günlerde faaliyetine başlayan tesisimizde şimdilik günlük 200.000 adet cerrahi maske üretimi yapılmaktadır ve tamamı yurtdışına ihraç edilmektedir. Aynı zamanda hali hazırda cerrahi maske üretimi yapmakta olan Akaydın Ltd. Şti. ile ticari bir ortaklık yaparak iç piyasadan gelen cerrahi maske ihtiyaçlarına da cevap verme kararını alınmış ve ürün satışına başlanmıştır.

5 Mayıs 2020 tarihinde Optik Gazete’de yayınlanan “Türkiye ilaç ve Tıbbi Cihazlar Kurumu ve Türk Optisyen-Gözlükçüler Birliği’ne  Çağrı” başlıklı yazımda optiklerin bir sağlık kuruluşu olduğunu, Türkiye genelinde 7400 optik mağaza bulunduğunu, cerrahi maske satışında eczanelerden sonra en doğru noktaların OPTİK MAĞAZALAR olduğunu vurgulamış ve cerrahi maske satışının hem optiklere ticari fayda sağlayacağını, hem de vatandaşlarımızın bu yolla kaliteli cerrahi maskelere ulaşabileceğinin belirtmiştim.

Maalesef her zamanki gibi önemli aksiyonlarda atıl kalan Sivil Toplum Kuruluşlarımız bu konuda da bir çaba göstermemiştir. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihazlar Kurumu ise verilen dilekçeleri bile cevaplamamıştır. Sonuçta optikler bu konuda sağlayacağı avantajları kaybetmiştir.

Satışını gerçekleştiremese de çalışanların sağlığını korumak için her optisyenlik müessesesinin kullan-at cerrahi maskelere ihtiyacı olacaktır. Bu yeni doğan masraf kaleminde az da olsa bir ekonomi sağlayabilmeleri açısından Opak Lens ve Cihan Medikal şirketlerimiz kanalıyla optisyenlik müesseselerine özel bir uygulama başlatmaya karar verilmiştir.

İç piyasaya yönelik imal edilmiş olan cerrahi maskelerimizden bir miktarı ayırılarak Opak Lens ve Cihan Medikal tarafından kar amacı güdülmeden, destek amaçlı olarak optisyenlik müesseselerine özel fiyatla sunulacaktır.

Bu kapsamda kargo ücreti alıcıya ait olmak ve 50 adet cerrahi maske içeren kutulardan minimum 1, maksimum 5 kutu sipariş etmek koşullarıyla ultrasonic cerrahi maskeler 50 Kuruş adet fiyatı ile optiklere özel olarak temin edilecektir. (50 adetlik Kutu Fiyatı: 25TL+KDV) 2 Haziran’da Opak Lens’in 47 şubesine dağıtımı yapılan ve 3 Haziran’dan başlayarak sipariş edebileceğiniz cerrahi maskeler şubelerden en çok 1 kutu olarak temin edilebilir. Maksimum 5 kutuya kadar olmak üzere çoklu sipariş yapmak isteyenler Opak Lens Merkezine başvurmaları gerekmektedir.

Ayrıca bilindiği gibi optisyenlik müessesselerinde termometre kullanımı zorunlu tutulmuştur. Bu kapsamda piyasa fiyatı 690 TL olan HOCO YQ6 temassız termometre sınırlı sayıda stokla yurt dışından getirtilerek siz optisyenlik müesseselerine 350 TL+KDV özel fiyatıyla satışa sunulacaktır.

Yeni normale geçtiğimiz bu dönemin sektörümüz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Saygılarımla,

Opak Lens A.Ş.

Akay Optik A.Ş.

Cihan Medikal A.Ş

Yönetim Kurulu Başkanı

H. Erol Harbi


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DNZ Deniz optik SİBEL ÇEvLİK. - 4 yıl önce
Yaptığınız işleri,özellikle takip ediyorum ,olması gereken,Optik mağazalarda Maske,Ateş Ölçer gibi Tıbbi araçları bizimde satmamız gerekirdi ,bunu başından beri dile getirmeme rağmen ,kimse ciddiye almadı madem bizler Sağlık sektöründe geçiyoruz neden bizler satmayalım,bınun kabul edilmemesini anlamak mümkün değil,Bu Malzemeler Medikal ve Eczaneler satıyorsa ben neden satamıyorum(bu ürünler şu sıralarda Aksesuar satan yerlerde bulunuyor)ama bizler satamayız İşlerimizin iyi bir gelir kaynağı olurdu,Teşekkürler çÇalışmalarınız için.