Bölgesel Kontak Lens Başarı Plaketleri Teslim Edildi

Bölgesel Kontak Lens Başarı Plaketleri Teslim Edildi
14 Temmuz 2016 Perşembe 16:06

Bölgesel Lens Toplantıları Plaketler
İlgili Galeriye Git
2016 Bölgesel Kontak Lens Toplantıları'nın Başarı Plaketleri Sahiplerine Ulaştırıldı...
 
Bausch + Lomb ve Opak Lens tarafından bu yıl 10 ayrı ilimizde düzenlenen ve her ilde yoğun ilgi ile karşılanan 2016 Bölgesel Kontak Lens Toplantıları'nın başarı plaketleri sahiplerine ulaştırıldı.
 
Tüm katılımcılara aynı gün verilen katılım sertifikasının yanı sıra, kontak lens hakkında az bilinen konuların aktarıldığı interaktif ve eğlenceli sunumda verdikleri cevaplarla her ilde en üst sıraya yerleşen 3 optik sektörü mensubu katılımcıya da ayrıca başarı plaketleri hazırlatıldı. Toplantının sonunda kontak lens konusundaki bilgi seviyeleriyle yüksek puan alan katılımcılara hediye Schnelle Eşelleri verilirken isimleri kayıt edildi ve isimlerine özel hazırlatılan plaketler o bölgede çalışan Opak Lens mensupları tarafından kendilerine takdim edildi. 

Bilindiği gibi Bausch + Lomb'un yeni ürünlerinin tanıtımının yapıldığı toplantılarda Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi tarafından internette yasal olmayan online kontak lens satışının toplumun ve bireylerin göz sağlığına olumsuz etkileri anlatılmış, ayrıca internetten lens satışlarının optik mağazaların ekonomisine getirdiği zararlar da detaylı bir şekilde vurgulanmıştı. Yapılan interaktif çalışmada özellikle bu konudaki sorularda bilinme oranının yüksek olduğu da dikkat çekiciydi. Sektörümüzdeki bilinçlenmenin de her geçen gün arttığının bir göstergesi olan bu sevindirici sonuca ulaşılan çalışmanın başarılı katılımcılarını biz de Optik Gazete olarak tekrar kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
 


 

 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.