Bir Silmo İstanbul Optik Fuarı Daha Geride Kaldı

Bu yıl altıncı kez kapılarını açan Silmo İstanbul Optik Fuarı, 16 Aralık Pazar günü sona erdi.

Bir Silmo İstanbul Optik Fuarı Daha Geride Kaldı
17 Aralık 2018 Pazartesi 09:59

Silmo İstanbul Fuarı 2018 3. ve 4. Gün
İlgili Galeriye Git

Optik sektörü için çok önemli olan ve13 -16 Aralık 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Silmo İstanbul Optik Fuarı'nda birçok optisyenlik müessesesi ve optisyen bir araya geldi.

Fuara katılan yüzlerce firma, ürünlerini sergileme ve tanıtma imkanı buldu. Fuar boyunca düzenlenen paneller ve toplantılar sayesinde ziyaretçiler ve katılımcılar, optik sektörüyle ilgili son gelişmelerden haberdar oldu. Fuarda düzenlenen paneller ve toplantılar ile optik sektörünün sorunları tekrar gündeme geldi ve çözüm yolları konuşuldu.

Opak Lens’in her gün düzenlediği kontak lens ve optik cam tanıtım sunumları sayesinde optisyenlik öğrencileri, öğrendiklerini pekiştirme ve optisyenlik müesseseleri çalışanları ise bilgilerini tazeleme imkanı buldu.
Fuar süresince Opak Lens’in Optik Gazete aracılığıyla düzenlediği ödüllü bilgi yarışması da yoğun ilgi gördü.

Optisyenlik öğrencilerinin ve optisyenlik müessesesi çalışanlarının katıldığı ödüllü bilgi yarışmasında yarışmacılar hem eğlendi, hem düşündü hem de kazandı.

Opak Lens'in fuar için gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk kampanyası ile ziyaretçiler, görme engelli çocukların eğitimi için bağışta bulundular.

Bir Silmo İstanbul Optik Fuarı daha geride kalırken, fuardan objektiflerimize yansıyan fotoğraf karelerini sizlerle paylaşıyoruz.




 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.