Antalya’da 31 bin 435 Adet Kaçak Güneş Gözlüğü

Piyasa değeri 2 milyon 461 bin 140 TL

Antalya’da 31 bin 435 Adet Kaçak Güneş Gözlüğü
03 Kasım 2017 Cuma 17:25

Kaçak gözlük operasyonu: Tam 31 bin 435 adet...

Gümrük Muhafaza ekiplerince Antalya’da gerçekleştirilen operasyonda 31 bin 435 adet kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, yurda kaçak yollarla güneş gözlükleri sokulduğu bilgisi alan Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü, konuyu Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Antalya Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne iletti. İhbar üzerine gerekli inceleme ve adres araştırmaları yapan ekipler, kaçak güneş gözlüklerinin bulunduğu iş yeri ve depoları tespit etti.
 
Alınan mahkeme kararı ile depo ve iş yerinde yapılan aramada, tamamı tanınmış ünlü markalardan oluşan ve haklarında herhangi bir fatura ibraz edilemeyen, piyasa değeri 2 milyon 461 bin 140 TL olan, toplam 31 bin 435 adet kaçak güneş gözlüğü ele geçirildi.
 
Mahkeme kararı ile el konulan güneş gözlüklerinin sahibi gözaltına alınarak hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefetten Alanya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Kaynak: www.alanyaadres.com

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.