Ankara Optisyen -Gözlükçüler Odası İftar Programı Düzenledi

İftar programında TBMM’ye sunulan Oda Birlik Kanunu ve güncel konular istişare edildi.

Ankara Optisyen -Gözlükçüler Odası İftar Programı Düzenledi
15 Nisan 2023 Cumartesi 10:01

II. Bölge Ankara Optisyen -Gözlükçüler Odası Ankara’daki optik sektörü mensuplarının davetli olduğu iftar programı düzenledi.

II. Bölge Ankara Optisyen -Gözlükçüler Odası tarafından Ankara Gürkent Hotel’de organize edilen İftar programında TBMM’ye sunulan Oda Birlik Kanunu ve güncel konular istişare edildi.

İftar programında ayrıca 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen yüzyılın felaketi büyük depremde mağdur olan depremzede vatandaşlarımıza ücretsiz olarak gözlük çerçevesi ve camı hediye eden sektör mensuplarına oda tarafından birer plaket takdim edildi.

Plaket verilen firmalar: Opak Lens, Aydın Optik, İşbir Optik, Beta Optik, Altra Optik, Essilor, Merve Optik, Göral Optik, Safilex, Cemfa


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.