Akay Optik İSVEÇ OPTİKMASSAN Optik Fuarına Katılıyor

İSVEÇ OPTIKMASSAN Optik fuarı 14-15 Ekim tarihlerinde düzenleniyor

Akay Optik İSVEÇ OPTİKMASSAN Optik Fuarına Katılıyor
01 Ekim 2022 Cumartesi 15:41

14-15 Ekim 2022 tarihlerinde İSVEÇ de düzenlenen İsveç Optik Tedarikçileri Fuarı’na Opak Lens RX cam üreticisi olduğu Akay Optik olarak katılıyor. Kuzey Avrupa'daki en büyük optik ticaret fuarı olan İSVEÇ optik fuarı SOLF, Sveriges Optikleverantörers Förening ve etkinlik şirketi At Event Sweden AB işbirliğiyle düzenleniyor.

İSVEÇ Optik Fuarı, optik endüstrisinden çok sayıda tedarikçi ve üreticiye ev sahipliği yapan Kuzey Avrupa'daki en büyük ticaret fuarıdır. Optik sektörünün iki farklı yönüne odaklanan fuar iki gün sürecek.

Birinci kısım, yeni teknolojilerin ve araçların sunulduğu mesleğin daha klinik yönleri iken Odak noktası, miyopi yönetimi, kuru gözler ve dijital göz yorgunluğu üzerinde olacaktır


İkinci kısım optik endüstrisindeki soft değerleri kapsamaktadır. Moda, dijitalleşme, ilham, sosyal medya, pazarlama platformları ve çok daha fazlası.Burada gözlük, kontakt lens, gözlük ve optik enstrümantasyon ve hizmet tedarikçileri ve üreticileri tek bir çatı altında toplanmıştır.

En son trendleri deneyimlemek ve piyasadaki en yeni teknolojiyi denemek için optik sektörünün İSVEÇ Optik Fuarı 2022'yi ziyaret etmesi bekleniyor.

Akay Optik İsveç Optik Fuarında

Opak Lens bünyesinde üstün kalite ve hizmet politikasıyla İzmir’deki fabrikasında gözlük camı üretimini sürdüren AKAY OPTİK, İtalya’nın MILANO şehrinde düzenlenen MIDO Optik fuar ve PARIS SILMO Optik fuarından sonra İSVEÇ’te düzenlenen optik fuarına da katılarak ürünlerini tanıtacak. AKAY OPTİK son teknoloji freeform cihazlarında imal ettiği özel üretim oftalmik camlardaki başarısını Türkiye optik sektöründen sonra Avrupa’ya da tanıtmak için İSVEÇ OPTIKMASSAN optik fuarına da katılarak dünya piyasalarında yer almak adına atılımlarını sürdürüyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.