Acıbadem Üniversitesi SMYO Optisyenlik Bölümü Öğrencileri Opak Lens'i Ziyaret Etti

Opak Lens merkezini ziyaret eden öğrenciler şirketin işleyişi ve optik sektörünün gelişimi ile ilgili bilgiler edindiler.

Acıbadem Üniversitesi SMYO Optisyenlik Bölümü Öğrencileri Opak Lens'i Ziyaret Etti
04 Kasım 2022 Cuma 13:57

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencileri, Opak Lens merkezini ziyaret ettiler.

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı Öğretim Üyesi Sn. Turgut Çakar tarafından yönlendirilen öğrenciler, Opak Lens AŞ Genel Koordinatörü, Hülya Şenyüz eşliğinde Opak Lens merkezini gezerek kontak lens ve oftalmik camlar konusunda merek ettikleri ve öğrenmek istedikleri konularda bilgilier edindiler.

Acıbadem Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Optisyenlik Programı öğrencileri oftalmik camlar ve kontak lenslerin sipariş, üretim, depolama ile Opak Lens şubelerine dağıtım, optisyenlik müesseselerine ve son kullanıcıya nasıl ulaştığı konusunda detaylı bilgiler aldılar. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.