2021 Opak Lens Kataloğu Online Olarak Yayınlandı

Katalog Ocak ayının 2. haftasında dağıtıma başlanacak

2021 Opak Lens Kataloğu Online Olarak Yayınlandı
25 Aralık 2020 Cuma 17:39

33 ilde 46 şube ile Türkiye'de optik mağazalara kontak lens ve optik cam dağıtımı yapan en geniş stok ağına sahip Opak Lens AŞ’nin 2021 kontak lens ürün kataloğu online olarak internet üzerinden yayınlandı.

Tedarikçi firmaların 2021 fiyatları açıklandıktan sonra basıma hazır hale getirilen Opak Lens 2021 kataloğu Ocak ayının 2. Haftasından itibaren tüm Türkiye’de faaliyet gösteren optisyenlik müesseselerine ulaştırılacak.

Özel üretim camlar (Multifokal, Biofokal, Tek odaklı) ve stok camları içeren 2021 Optik Cam kataloğu da 28 Aralık Pazartesi günü online olarak yayınlanacak, aynı şekilde basılı olarak Ocak ayının 2. Haftasından itibaren tüm Türkiye’de faaliyet gösteren optisyenlik müesseselerine ulaştırılacak.

Bu seneki Opak Lens kataloğunda dünyaca ünlü kontak lens markası Solótica’nın renkli lensleri de yer alıyor.

2021 Opak Lens kataloğuna aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.