2019 Türkiye Optik Sektörü Lider İş Adamı Ödülü: Erol Harbi

"Bazı isimler vardır ki iş dünyasında sadece oluşturduğu ticari başarılarla anılmaz. "

2019 Türkiye Optik Sektörü Lider İş Adamı Ödülü: Erol Harbi
24 Temmuz 2019 Çarşamba 11:20

Optik Sektörü Lider İş Adamı : Erol Harbi
Türkiye Lider Marka Ödül Töreninin Ardından
 

“Sevgili misafirlerimiz,

Bazı isimler vardır ki iş dünyasında sadece oluşturduğu ticari başarılarla anılmaz.

Bu isimler, sektörün gelişimi, insanların bilinçlenmesi adına yaptığı kararlı ve cesur adımlarla isimlerinden söz ettirir ve sektörlerine liderlik eder.

Şimdi sahneye böyle bir ismi davet edeceğiz.

Onun ismini Türkiye, kimi sorunlara çözüm üretmek ve insanları bilinçlendirmek adına İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı uzun yürüyüşle duydu ve sevdi.

Optik Sektörü Lider İş adamı ödülünü almak üzere Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Harbi’yi alkışlarla sahneye davet ediyoruz. “

Sunucu Ufuk Özkan’ın bu takdim konuşmasının ardından salonda büyük bir alkış koptu.

Farklı sektörlerden kendi alanlarında büyük başarılara imza atarak Türkiye Lider Marka Ödülleri kapsamında ödül almaya layık görülen kişiler, ödül törenine tanıklık etmek üzere beraberinde bulunanlar ve onlara ödül takdim etmeye gelmiş değerli isimlerin bulunduğu salonda herkes, Erol Harbi’nin yaptığı kısa konuşmaya odaklandı.

Erol Harbi, konuşmasına öncelikle tüm yol boyunca kendisine tam destek veren ortağı Turgay Çoşkun’a teşekkür ederek başladı.

Ardından ülkemizde lider deyince akla gelen ilk isim olan Kurtuluş Savaşımızın Yüce Komutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Sakarya Meydan Muharebesi’nde yürüttüğü stratejiyi anlatmak üzere dile getirdiği sözleri hatırlatarak kendi iş yaşamında takip ettiği düsturun altını çizdi ve;

“Ulu önderimiz ‘Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır.’ demiştir. Biz iş adamlarının da bunu örnek alması önemlidir.” dedi.

Gerçekten de; Erol Harbi’nin tüm iş yaşamı boyunca “Kendi iş alanlarımızda yapacaklarımıza odaklanırken, bu faaliyetlerimizin her zaman ve daima, sektörümüzün ve ülkemizin değer ve gelişimine katkıda bulunacak çalışmalar olduğundan emin olmalıyız.” görüşünü benimsediği tüm optik sektörü tarafından bilinmektedir.

Biz de Optik Gazete olarak Türkiye Lider Marka Ödülleri kapsamında bir optik sektörü mensubunun da bulunmasından gurur duymaktayız. Erol Harbi’nin, bugüne dek yalnızca Türk Optik Sektörünün bildiği ve takdir ettiği faaliyetlerinin, tüm sektörleri içine alan daha geniş bir perspektiften görülerek değerlendirilmesi ve Optik Sektörü Lider İş Adamı ödülüyle taçlandırılması çok önemli bir olaydır.

Ödül Komitesinin titizlikle yaptığı araştırma çalışmasında ilk dikkatlerini çeken unsurun, Erol Harbi’nin 2018 Mayıs ayında İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı yürüyüş olması sektörümüz için ayrıca çok anlamlıdır. Ülkemizde ve dünyada daha önce de toplumsal konulara dikkat çekmek için birçok benzer yürüyüş yapılmıştır. Ancak bir iş adamının, sektörünün sağlıklı gelişimi için böyle bir yürüyüş yapması ülkemizde bir ilktir. Araştırdığımızda dünyada da bunun başka bir örneğine bugüne dek rastlamadık.

***

Optik Gazete olarak baştan sona izlediğimiz Türkiye Lider Marka Ödülleri Töreni 22 Temmuz 2019 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleştirildi.

Tanınmış isimler Öykü Serter ve Ufuk Özkan’ın sunuculuğunu yaptığı gecede farklı sektörlerde bulunan, kendi alanlarında önemli işler yapmış, dikkat çekici başarılara imza atmış kişi, ürün ve şirketlere ödüller verildi. Ödül alan kişiler arasında iş adamları ve iş kadınlarının yanı sıra sanatçıların ve ünlü isimlerin de bulunduğu gece son derece görkemliydi.

Saat 19:00’da kokteyl ile başlayan törende, saat 20:00’de yemeğe geçildi ve ödül töreni 20:30’da başladı.

Ödül töreninin ardından sahne alan Hande Yener şarkılarıyla izleyiciler keyifli anlar yaşadılar.

Gece boyunca YouTube’dan canlı olarak izlenen törenin video ve fotoğraflarını daha sonra ayrıntılı olarak paylaşacağız. Erol Harbi’nin ödülünü alış anına ilişkin anlık kısa videoyu ise aşağıda izleyebilirsiniz.

Optik Gazete olarak biz de Optik Sektörü Lider İş Adamı Ödülü için Erol Harbi’yi bir kez daha tebrik ediyoruz. Bu ödülü alarak sektörümüzün başarılı bir şekilde tanıtımını sağladığı ve yaptığı çalışmalarla ve yatırımlarla sektörümüzün yerel kanatta gelişimine katkıda bulunduğu için ayrıca teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Optik Gazete


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.