1.56 HMC PHOTOCHROMIC BROWN UV 400 İle Yaza Renk Katın

En kaliteli ürünü, en uygun fiyatla sizlere sunmaya devam ediyoruz.

1.56 HMC PHOTOCHROMIC BROWN UV 400 İle Yaza Renk Katın
25 Haziran 2019 Salı 17:37

Opak Lens oftalmik cam ürün ailesine yeni eklediği 1.56 UV 400 PHOTOCROMIC BROWN HMC camlarının tanıtımını yaptı, ürün hakkında detaylı bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz.

BÖYLESİNİ GÖRMEDİNİZ!

Evet iddia ediyoruz. Böylesini görmediniz...

Neden mi bahsediyoruz? Ürün ailemize Yeni katılan 1.56 UV 400 PHOTOCROMIC BROWN HMC camlarımızdan bahsediyoruz. Aslında bu ürün eski ürünümüzün yenilenmiş hali. Ama ortaya öyle bir ürün çıktı ki bu ürünü yenilenmiş bir ürün olarak sunmak haksızlık olacaktı, onun için her şeyi ile yenilenen bu ürüne yeni ürün diyebiliriz. Neler mi değişti?

NELER DEĞİŞTİ?

İlk renk eski ürüne istinaden çok şeffaf, koyulaşma çok hızlı, koyulaşma rengi hem koyu hem de çok güzel bir kahve. Öyle ki yıllar içerisin de tahtını fümeye kaptıran kahve eski günlerine dönüş yapacak diyebiliriz. Açılma hızı da gayet iyi. Güneşten korumasının yanın da ayrıca UV 400 korumaya sahip ve tabi ki HMC kaplama, % 30 inceltilmiş. Evet tüm bu saydığımız özellikler yeni 1.56 UV 400 PHOTOCROMIC BROWN HMC camımız da buluştu. İşin en güzel tarafı da ürün yenilendi, fullendi ama fiyatı değişmedi. Evet yanlış duymadınız tüm bu özelliklere sahip kaliteli Colormatic camımız ekonomik fiyatı ve 4/4 diyoptri aralığı ile raflarınızda yerini almayı bekliyor.

Her zaman ki gibi siz değerli optik mağazaları ve son tüketiciler için, en kaliteli ürünü, en uygun fiyata vermeye devam ediyoruz.

Yaza renk katın, 1.56 HMC PHOTO BROWN UV 400 camlarımızı deneyin...

1.56 HMC PHOTO BROWN UV 400 camları hakkında detaylı bilgiye Opak Lens şubelerinden ve satış temsilcilerinden ulaşabilirsiniz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.