Gözde Hatıralar "Abdullatif Atay"

"Gözde Hatıralar" yarışmamızda "Abdullatif Atay" hatıra metni

Gözde Hatıralar "Abdullatif Atay"
17 Ocak 2017 Salı 11:22

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz "Gözde Hatıralar"  metin yarışmamız yayınlanmaya ve oy almaya başladı.

Gözlükçülük ve optisyenlik mesleğine ilişkin hatıralarımızı kişisel belleğimizin derinlerinden çıkararak, ortak belleğimize aktarmak ve paylaşmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmamıza katılan hatıra metinlerini her gün buradan yayınlayarak, siz değerli okuyucularımızdan yarışmacılarımıza desteklerinizi bekliyoruz.

Facebook’ta beğeni sayısı ile en yüksek oyu alan katılımcılar halkın beğeni oyu ile seçilerek ödüllerine hak kazanacaklardır. Siz de Optik Gazete facebook sayfasında https://www.facebook.com/OptikGazete  yayınladığımız hatıra metnini beğenerek, yarışmacıya destek olabilirsiniz.

Katılmak isteyen sektör mensupları ve optisyenlik bölümü öğrencilerimiz yazdıkları hatıra metinlerini gönderebilir ve büyük ödülleri kazanma şansına sahip olabilirler. Hatıranızı göndermek için tıklayınız: http://yarisma.optikgazete.com/hatirani-gonder/

Gözde Hatıralar yarışmasına katılan "Abdullatif Atayisimli yarışmacımızın hatıra metnini aşağıda siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.

MERHABA
BAYAN MÜŞTERİMİZE GÖZLÜKLERİNİ BEĞENDİRİP AKŞAMA DOĞRU ALMASINI İSTEDİK VE MÜŞTERİMİZ BEN GELEMEM EŞİM GELİP ALACAK DEDİ.AKŞAM EŞİ GÖZLÜĞÜ TESLİM ALMAYA GELDİ.GÖZLÜĞÜ GÖSTERMEK AMACIYLA VERDİĞİMİZ DE DENEMEK MAKSADIYLA GÖZÜNE TAKIP BU OLMAMIŞ DEDİ.BİZDE NEDEN OLMADIĞINI SORDUK.ODA GÖREMEDİĞİNİ SÖYLEYİP GÖZLÜK EŞİNİZE AİT SİZİN GÖREMEMENİZ NORMALDİR DEDİK.BEYFENDİ İYİ OLSA BENDE GÖRÜRÜM DEDİ.BİZDE SİZİN GÖZÜNÜZ DE HERHANGİ BİR KUSUR VARMI DEDİĞİMİZ DE SORUN YOK DEDİ.YANİ SİZİN GÖRMEMENİZ NORMAL DEMEMİZE RAĞMEN ZOR İKNA ETTİK.


Not : Gönderilen hatıra metinleri katılımcının gönderdiği şekilde yayımlanmış, hiçbir şekilde cümle yapılarına müdahele edilmemiş, noktalama ve imla kurallarında düzeltme yapılmamıştır.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.