Uzmanlar: Yeni Yılda Göz Sağlığına Dikkat Edin!

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Şeyda Atabay, yeni yılda göz sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Uzmanlar: Yeni Yılda Göz Sağlığına Dikkat Edin!
30 Aralık 2016 Cuma 14:55

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Şeyda Atabay, "Yeni yıl demek yepyeni umutlarla başladığımız yepyeni bir sayfa demek. Her şeyin başı sağlık derken sağlıklı gençleşmek son dönemlerde en önemli konulardan birisi olmaya başlamıştır. İnsan ömrünün uzaması, refahın artması, gelişen teknoloji ile birlikte sosyalleşmenin artışı sebebiyle her geçen yıl daha sağlıklı daha genç daha güzel olmak için uğraşıyoruz" dedi.

Gençliğin, sağlığın, dinlenmişliğin en belirgin olarak dışa vurulduğu yerlerin gözler olduğunu kaydeden Atabay, "Göz çevremiz olunca bu alanda daha fazla çalışma zorunluluğumuz olmaktadır. Yeni yıla girerken geçmiş yılların deneyimlerini alarak, yılların eskitmişliğini geride bırakmak için ve yeni yıla yepyeni bir ben olarak girmek için neler yapılabilir? Gözlerimiz ve göz çevremiz sosyal ilişkilerde en çok dikkat çeken alan olması sebebi ile bu alanda yapılan müdahaleler ile çok fazla etki oluşturabilmekteyiz" diye konuştu.

Kaynak : haberler.com
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.