Yarışma Oylama ve Yorumlar!

Yarışmamızda sona yaklaşırken maalesef ortaya çıkan tablo çok üzücü.

Yarışma Oylama ve Yorumlar!
09 Mayıs 2015 Cumartesi 08:12

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz, amacı halkımızı göz sağlığı konusunda bilinçlendirip, gözlük ve kontak lenslerini doktor muayenesi sonrasında OPTİK MAĞAZALAR dan almalarını sağlamak olan, tamamen optik sektörüne hizmet etmek gayesi ile Optik sektörü temsilcilerinin ve üniversitelerin optisyenlik bölümü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirmekte olduğumuz yarışmamızda sona yaklaşırken maalesef ortaya çıkan tablo çok üzücü.


Optik Gazete olarak harcadığımız bu kadar emek ve maddiyata karşı yarışmaya katılan veya katılımcıları desteklediğini ifade eden kişilerin Optik Gazete' yi takip dahi etmeden, yarışma oylaması ile ilgili açıklamalarımızı okumadan, üstelik hiçbir teknik veriye sahip olmadan sırf kendi şahsi kanaatleri ile burada oylama ile ilgili yorum yazmaları, üstelik her yazdıkları yoruma Optik Gazete'den cevap beklemeleri abesle iştigaldir.


Yarışma oylamasında daha önce defalarca yazdığımız gibi hiçbir şekilde sahte üyeliklere ve hile ile kazanılan oylara müsaade etmedik ve bunları sildik, fakat tüm iyi niyetimizle bütün videoların yarışma sonuna kadar diskalifiye olmadan devam etmesini istedik, çünkü kötü niyetli bir yarışmacı bir diğer yarışmacıya hileli oy atarak onun diskalifiye olmasına sebep olabilir. Bizimle iletişime geçerek şikayette bulunan bütün yarışmacılara hiç yorulmadan sabır ile cevap verip sorularını cevapladık.


Biz Optik Gazete olarak Optik Sektörüne bu tür faaliyetler ile hizmet etmeye çalışırken maalesef bu sektörün içinde olanlar veya optisyenlik bölümünü bitirip bu sektöre katılacak olanlar, bütün bu yarışmayı düzenleyen ve hatasız bir şekilde sonuçlandırıp hak edene ödülleri vermek için çaba sarf eden biz değilmişiz gibi Optik Gazete hakkında kabul edilemeyecek gerçeğe aykırı ithamlarda bulunmakta ve hem kendi sektörlerine ihanet etmekte ve hem de bu sektör için iyi bir şeyler yapıp hizmet etme gayretinde olanları engellemeye çalışmaktadırlar.


Bütün bunlara rağmen Optik Gazete ve sponsorlarımız hakkında gerçeğe aykırı ve itham edici şekilde beyanlarda bulunan ve internet ortamında bu şekilde yayın yapanlar hukuk büromuz tarafından takip edilmekte, yazılanlar kayıt altına alınmaktadır. Bu kişiler hakkında yasal işlemler başlatılacaktır.





İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.