HAZIR OKUMA GÖZLÜKLERİ İLE İLGİLİ ,TİTCK ‘NUN 81 İL VALİLİĞİNE GÖNDERDİĞİ YAZI!

Hazır Okuma Gözlüğü Hakkında

HAZIR OKUMA GÖZLÜKLERİ İLE İLGİLİ ,TİTCK ‘NUN 81 İL VALİLİĞİNE GÖNDERDİĞİ YAZI!
19 Haziran 2017 Pazartesi 14:45

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu'ndan gelen, TİTCK Kurum Başkanı Sn. Dr. Hakkı Gürsöz imzalı 81 İl Valiliğine gönderilen hazır okuma gözlükleri ile ilgili yazıyı siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz.

HAZIR OKUMA GÖZLÜKLERİ İLE İLGİLİ ,TİTCK ‘NUN 81 İL VALİLİĞİNE GÖNDERDİĞİ YAZI

TİTCK’nun sosyete pazarlarında ve işportada hazır okuma gözlüğü satışları ile ilgili 81 İl Valiliğine gönderdiği yazı aşağıda bilgi ve incelemelerinize sunulmuştur.

T.C Sağlık Bakanlığı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, hazır okuma gözlüğü hk.  Konulu, 19.04.2017 tarih, 78489059-511- E86445 Sayılı yazısı.



Taylan KÜÇÜKER
Eczacı Gözlükçü
Ege Gözlküçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu
Eğitim ve Mevzuat Komisyonu Başkanı 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TAYLAN KÜÇÜKER - 7 yıl önce
Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun 19.04.2017 tarih ve 43716356 sayılı yazısı 81 İlin Valiliklerine dağıtım yapılarak yazıda cami önlerinde, sosyete pazarlarında ve işportada hazır okuma gözlüğü satışı hakkında işlemlerin başlatılması istenmiştir. 21.04.2017 tarihli ve E.509 sayılı Dağıtım Yazımız ile İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Belediye Başkanlıklarına konu hakkında inceleme başlatılmak üzere tarafımzıdan yazı gönderilmiştir. Tespit edilen durumlar hakkında kurumlardan geri cevaplar dönmektedir. Cezai müeyyideler uygulanmıştır. Konu hakkında gerekli araştırmaların ve yapılan şikayetlerin Belediyeler ile koordineli olarak yapıldığı hususunu;
Bilgilerinize rica ederiz.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü
Tıbbi Cihaz ve Biyomedikal Şube Müdürlüğü
Avatar
TAYLAN KÜÇÜKER - 7 yıl önce
http://www.optikgazete.com/haberler/ege-federasyonu-nun-hazir-okuma-gozlukleri-ile-ilgili-titck-na-gonderdigi-rapor-h3605.html